Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa

1088 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Blanquerna
Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Barcelona
4 anys
Consulteu el preu

Descripció

Cursar el Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna a Barcelona és una gran oportunitat per a assolir les habilitats i els coneixements per a integrar-se amb èxit en l'àmbit professional de la comunicació. La formació teòrica i pràctica permet a l'estudiant d'integrar-se en el món professional tant dels mitjans de comunicació com d'empreses, administracions i altres organitzacions, on la comunicació corporativa ha anat guanyant cada vegada un paper més rellevant.
La llarga trajectòria de l'equip docent de la facultat i el seu contacte permanent amb la realitat professional ha permès una adaptació constant dels coneixements impartits al nou i canviant ecosistema digital i mòbil. Però sobretot ha permès formar periodistes comunicadors altament competents i amb una formació humanística sòlida, que cada vegada el mercat demana més.
Els estudis realitzats pels equips d'investigadors acadèmics de la nostra Facultat conclouen que el món de la comunicació necessita, a més de periodistes formats tecnològicament i en diversos camps del coneixement, professionals capaços d'exercir de directors de comunicació, tècnics de comunicació, estrategs 2.0, community managers, com també altres rols que requereixen una sòlida base teòrica i el coneixement de les eines pròpies de l'ofici del periodista.

Temari

El Pla d'estudis del grau en Periodisme i Comunicació Corporativa està format per assignatures bàsiques, obligatòries, optatives, pràctiques i treball de final de grau dividides en vuit semestres (4 anys) de setembre a maig. Dins d'aquest pla, podràs escollir els diferents itineraris d'especialització segons la tipologia de perfil professional al que et vols enfocar. 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Les classes magistrals proporcionen als estudiants del Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa a Barcelona la formació teòrica de cadascuna de les especialitats.

Durada

240 ECTS Inici: setembre de 2022

Objectius

  • L'alumne ha de ser capaç de conèixer la realitat dels mitjans i de les empreses o departaments que gestionen la Comunicació Corporativa, on haurà sabut integrar-se en equips de treballs als quals aportarà les seves habilitats.
  • Capacitat de comunicar en el llenguatge propi de la premsa, la ràdio, la televisió, els nous mitjans, les produccions periodístiques o el material i les accions pròpies de la Comunicació Corporativa d'acord amb els criteris i les característiques de l'empresa o institució en la qual desenvolupi la seva activitat.
  • Aplicació dels coneixements que ha anat adquirint al Grau i les del semestre en curs.
  • Demostrar que sap integrar-se en un equip de treball professional, on completarà la seva formació a la vegada que posarà les seves capacitats al servei de l'empresa o institució que l'acull.

Pràctiques

Les pràctiques externes en empreses o institucions són un element clau del nostre procés de formació.

Perspectives laborals

Director/a de mitjà, responsable de secció, redactor/a, reporter/a, ENG, fotoperiodista, corresponsal, locutor/a, comentarista, productor/a, guionista, crític/a, articulista, gestor/a de xarxes socials. Director/a de comunicació, consultor/a de comunicació, cap de premsa, cap de comunicació interna, portaveu, gestor/a de continguts, community manager, social media manager, tècnic de relacions institucionals, de responsabilitat social corporativa, gestor/a de relacions amb influencers.

Preu

Consulteu el preu
Preu per crèdit curs 2022-23: 162,54 euros

Professorat

La Facultat té en la seva plantilla periodistes de prestigi en les diverses àrees i suports, els quals duen a les aules la seva experiència a les empreses de comunicació. La tasca d'aquests professionals garanteix un coneixement directe i actualitzat de la indústria informativa, tecnològica, impossible d'aconseguir per cap altra via. La feina dels nostres docents ha estat premiada en nombroses ocasions. Molts professors de Blanquerna han obtingut els guardons professionals més prestigiosos, tant a escala nacional com internacional. I aquesta dimensió, la internacional, és força rellevant al grau de Periodisme i Comunicació Corporativa.

Horari

Matí o tarda.
Grau en Periodisme i Comunicació Corporativa
Blanquerna
Campus i seus: Blanquerna
Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
Plaça Joan Coromines, s/n 08001 Barcelona
Sol·licita informació
X