Grau en Prevenció i Seguretat integral

Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
22800 €

Descripció

Els objectius generals del grau es centra en la formació de titulats que puguin implementar tractar, de manera coordinada i coherent, sistemes de gestió de riscos en els àmbits següents: seguretat pública i privada, medi ambient, qualitat i responsabilitat social corporativa. Aquest plantejament és especialment rellevant si considerem les dificultats existents en les empreses espanyoles (majoritàriament les mitjanes, les petites i les microempreses) per disposar dels quatre sistemes de gestió.

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant. Es combinen: avaluació continuada, assistència, exàmens i treballs pràctics

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà.

Perspectives laborals

Els sectors principals d'ocupació són: ? Gestió de la responsabilitat social corporativa ? Gestió de riscos a la comunitat ? Medi Ambient ? Prevenció d'incendis i protecció civil ? Qualitat ? Recursos humans ? Riscos en les organitzacions ? Riscos laborals ? Seguretat informàtica ? Seguretat privada ? Seguretat pública ? Seguretat viària ? Tècnic en seguretat alimentària ? Tècnic en trànsit i seguretat viària Aquests estudis també capaciten les persones titulades per a exercir les següents professions legalment regulades: ? Tècnic superior en Riscos Laborals, les tres especialitats ? Director de seguretat ? Detectiu privat ? Agent d'assegurances (en procés d'aprovació) Preparació per a la prova convocada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per ser Tècnic competent per a l'elaboració de plans d'autoprotecció:

Horari

Règim d'estudi: A temps complet.
Grau en Prevenció i Seguretat integral
Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)
Campus i seus: Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)
Escola de Prevenció
Edifici Blanc, Campus de la UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Cursos més populars
Sol·licita informació
X