Grau en Prevenció i Seguretat integral

1074 Persones estan visitant aquest curs
Preu 22.800 €
Sol·licita informació
Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)
Grau en Prevenció i Seguretat integral
Sol·licita informació
Grau
Oficial / homologat
Presencial
Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
4 anys
Preu 22.800 €

Descripció

Els objectius generals del grau es centra en la formació de titulats que puguin implementar tractar, de manera coordinada i coherent, sistemes de gestió de riscos en els àmbits següents: seguretat pública i privada, medi ambient, qualitat i responsabilitat social corporativa. Aquest plantejament és especialment rellevant si considerem les dificultats existents en les empreses espanyoles (majoritàriament les mitjanes, les petites i les microempreses) per disposar dels quatre sistemes de gestió.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia dels crèdits ECTS implica una avaluació continuada en la qual es valora tota la feina de l'estudiant. Es combinen: avaluació continuada, assistència, exàmens i treballs pràctics

Idiomes en els quals s'imparteix

Català i castellà.

Perspectives laborals

Els sectors principals d'ocupació són: ? Gestió de la responsabilitat social corporativa ? Gestió de riscos a la comunitat ? Medi Ambient ? Prevenció d'incendis i protecció civil ? Qualitat ? Recursos humans ? Riscos en les organitzacions ? Riscos laborals ? Seguretat informàtica ? Seguretat privada ? Seguretat pública ? Seguretat viària ? Tècnic en seguretat alimentària ? Tècnic en trànsit i seguretat viària Aquests estudis també capaciten les persones titulades per a exercir les següents professions legalment regulades: ? Tècnic superior en Riscos Laborals, les tres especialitats ? Director de seguretat ? Detectiu privat ? Agent d'assegurances (en procés d'aprovació) Preparació per a la prova convocada pel Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya per ser Tècnic competent per a l'elaboració de plans d'autoprotecció:

Horari

Règim d'estudi: A temps complet.
Grau en Prevenció i Seguretat integral
Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)
Campus i seus: Escola de Prevenció i de Seguretat Integral (UAB)
Escola de Prevenció
Edifici Blanc, Campus de la UAB 08193 Cerdanyola del Vallès (Barcelona)
Sol·licita informació
X