Grup de trobada de Dansa Moviment Teràpia. Salut Primal i Trauma de naixement. Mirades, exploracions i danses d'una dansa moviment terapeuta

Curs
On-line
4 hores
Consulteu el preu

Descripció

La salut primal (M. Odent), que es desenvolupa en el període de dependència entre la mare i el seu nadó, és la base de la salut humana. Tots els esdeveniments que transcorren durant la gestació, part i postpart afectaran la funcionalitat del sistema d'adaptació de cada individu, comprometent la integritat del seu desenvolupament  durant la resta de la vida, així com la seva capacitat d' estimar-se.
Nombrosos diagnòstics clínics i problemàtiques socials estan connectades amb l'experiència traumàtica del naixement, fet que té lloc al violentar-se la Intel·ligència Suprema de la Natura amb l'Evolució Humana manifestada en l'engranatge fisiològic i corporal entre la mare i el nadó.
Comprendre de quina manera es teixeix l'experiència del naixement i la maternitat en la memòria biològica i relacional en el cos afectiu de les persones, com ens condiciona subliminalment en la construcció del moment present, i com la Dansa Movimient Teràpia (DMT) pot oferir explorar aquestes memòries corporals pre verbals, és la proposta teòrica i pràctica d'aquesta formació.

Requisits

Aquesta formació s'impartirà en la modalitat de seminari web.
L'assistent haurà de tenir a la seva disposició un ordinador amb sortida de so, micròfon i connexió a internet.

Objectius

Objectius Generals:
Donar a conèixer la Dansa Moviment Teràpia DMT, entre diferents professionals de la salut, interessats per aprofundir en la connexió cos i ment, a través del cos, i del potencial transformador de la creativitat, del moviment i l ' art de la dansa.
Visibilitzar el treball de professionals de la DMT en diferents contextos terapèutics actuals.
Crear una xarxa de contactes i coneixences en el territori, entre professionals interessats i/o vinculats a aquesta teràpia artístico-creativa.
Objectius Específics:
Donar més cos i difusió al coneixement de la DMT entre psicòlegs i psicoterapeutes del COPC
Investigar sobre el perfil professional del psicòleg DMT
Crear un espai experimental i de laboratori a través de la trobada de diferents professionals interessats pèl mateix tema.

Horari

Inici: 22-05-2021 09:30 - 13:30
Grup de trobada de Dansa Moviment Teràpia. Salut Primal i Trauma de naixement. Mirades, exploracions i danses d'una dansa moviment terapeuta
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Campus i seus: Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Col.legi Oficial de Psicologia de Catalunya
C/ Rocafort, 129 08015 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X