Descripció

Si el control de la llum resulta determinant en qualsevol tipus de fotografia, es torna imprescindible en el cas de la publicitària, el retrat i la moda.

La comprensió del poder expressiu i creatiu de la il·luminació assegura als fotògrafs la capacitat per adaptar-se a les necessitats de cada encàrrec amb garanties d'èxit.

Aquest curs està estructurat perquè el futur professional adquireixi uns coneixements fonamentals en les tècniques d'il·luminació d'estudi, que després pugui aplicar en publicitat, moda, retrat, fotografia científica, experimental ...

Per aconseguir aquest objectiu, la dinàmica del curs fomenta la participació dels estudiants, de manera que totes les classes pràctiques es plantegen com sessions de treball real. Així, es fan preses en exteriors i en estudis especialitzats i intervenen figures com el director d'art, l'estilista o els models.

Els alumnes tenen a la seva disposició platós i aules digitals per a la producció i la postproducció dels seus treballs, la qual cosa facilita l'experiència i la confiança necessàries per integrar-se en l'àmbit professional.
Veure més

Temari del curs

  • Fotografia publicitària. 54 hores: 18 classes de 3h.
  • Retrat. 30 hores: 10 classes de 3h.
  • Moda. 54 hores: 18 classes de 3h.
  • Gestió de treballs.
Classes teòriques: 138 hores: 46 classes de 3h.
Classes pràctiques: 72 hores: 24 classes de 3h.
Classes d'avaluació del projecte final. 3 hores.

Requisits

18 anys d'edat i ESO aprovada (per a alumnes estrangers l'ensenyament obligatori equivalent a cada país).

Poden accedir a aquest curs els alumnes que hagin realitzat l'Itinerari Professional de Fotografia i els que demostrin tenir uns coneixements equiparables.Es farà prova de nivell de Photoshop.EQUIP IMPRESCINDIBLE

Càmera rèflex digital.

Objectiu: Gamma de focals similar a un 24-105 mm, aproximadament.

Disc dur extern (mínim 500 Gb).


Metodologia

Una metodologia teoricopràctica molt dinàmica que estimula la participació i el treball continuat de l'alumne.

Tipus d'avaluació

El criteri general d'avaluació té en compte: les pràctiques setmanals, l'assistència i la participació a classe, l'examen de cada mòdul i el projecte final de cada mòdul.


Horari/Torn

Horari: Dimecres i dijous o divendres de 19:00 a 22: 00h.

Durada

12 mesos. 213 hores.

Data inici: Setmana del 25 al 29 setembre 2017.

Data fi: 27 setembre 2018.

Objectius


  • Aprenentatge teòric i pràctic dels tractaments lumínics i els recursos fotogràfics més habituals de la fotografia publicitària, especialment centrats en l'àmbit de la moda.

  • Retratar i experimentar, tant en estudi com en localització, a través de sessions eminentment pràctiques de demostració del professor i de treball dels propis alumnes.

  • Conèixer tipologies i tendències de la fotografia de moda professional, així com l'ampli equip humà que involucra (models, maquilladors, perruquers i estilistes), a través de sessions eminentment pràctiques realitzades tant en localització interior com exterior.

  • Saber organitzar i defensar els seus drets com a professionals (organització d'una sessió, vincles amb proveïdors i clients, les agències, elaboració d'un pressupost, el book, els drets d'autor ...). Totes aquestes qüestions es van tractant a mesura que es desenvolupen els tres apartats de publicitat, retrat i moda.Promocions

Grisart Escola Internacional de Fotografia convoca les Beques Grisart 2016-2017 per a la formació fotogràfica de nivell superior i professional. Aquestes beques volen potenciar l'ensenyament de qualitat, facilitant l'accés a la mateixa a joves amb valors i inquietuds acreditades.

Preu

3.580 €
Modalitats de pagament: pagament en línia al nostre web, ingrés en compte bancari o transferència bancària.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs d'Il·luminació

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos