Joieria Creativa

1037 Persones estan visitant aquest curs
Preu 250 €
Sol·licita informació
Escuela Joyeria Fina Sanchez
Joieria Creativa
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
Preu 250 €

Descripció

Hola, sóc Fina!

Sóc professora de joieria amb àmplia experiència en aquesta bonica activitat. Vull oferir-te tota l'experimentació que al llarg de molts anys he aconseguit perfeccionar, descobrint nous camins i possibilitats que serien impossibles amb tècniques tradicionals.

Els meus mètodes innovadors et permeten de manera fàcil i ràpida realitzar joies espectaculars i amb volums que paracen impossibles. Aquests nous mètodes aconsegueixen fer fluir la creativitat que tots portem dins i de forma molt amena permet a un iniciat realitzar joies amb resultats professionals que no podria realitzar un expero joier.

Cada curs dura 40 hores distribuïdes en 10 sessions de quatre hores.

Els horaris són flexibles al matí són dimarts, dimecres, dijous i dissabte de 10:00h a 14:00h a les tardes pots venir els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 17:00h a 21:00h

Pots venir quan vulguis dins dels horaris del curs una, dos, tres o més vegades setmanals sempre segons les teves necessitats es pot adaptar la durada de les sessions

El curs no caduca i solament consumis les hores quan assisteixes a classe (si un dia no pots venir no gastes aquestes hores així que sempre fas les 40 hores completes).

Cada exercici comença i acaba en la mateixa sessió, asíque encara que faltis durant un temps mai perds el fil.


Curs de joyeria creativa a partir del treball de diferents tècniques artesanes. Es combinen tècniques tradicionals treballant sobre metall, amb diversa tecnicas innovadores basades en la cera perduda (com el degoteig, la cera rosa, el guix porcelanico, el gel, els fils de cera,etc.)
El curs es divideix en 10 sessions de 4 hores cadascuna que es poden impartir amb un horari flexible, en cada sessió es realitza un exercici que es comença i acaba aquest mateix dia. El contingut de cada sessió s'adapta segun les necessitats de cada alumne, abastant des de nivells professionals fins als primers contactes amb el món de la joyeria.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Joieria Creativa
Escuela Joyeria Fina Sanchez
Campus i seus: Escuela Joyeria Fina Sanchez
Escuela Joyeria Fina Sanchez
Vilà i Vilà 21 08004 Barcelona
Sol·licita informació
X