Logopèdia en la gent gran: tècniques i instruments

1063 Persones estan visitant aquest curs
Preu 158 €
Sol·licita informació
Serveis Formatius L'Om
Logopèdia en la gent gran: tècniques i instruments
Sol·licita informació
Curs
On-line
80 hores
Preu 158 €

Descripció

A la tercera edat sorgeixen algunes dificultats a nivell logopèdic que es poden veure incrementades després de l'aparició de patologies a nivell cerebral.
 
En parlar de logopèdia en la gent gran ens referim, no només al diagnòstic de patologies sinó també a la intervenció logopèdica.
 
L'objectiu d'aquest curs és conèixer tant quines causes poden provocar dificultats en el llenguatge com els qüestionaris d'avaluació i les tècniques d'intervenció.
 
Alguns d'aquests trastorns que pateixen les persones grans són transitoris i desapareixen o disminueixen. No obstant això, en altres ocasions, el grau de deteriorament ha patit un increment i continua present.
 
Mitjançant el present curs l'alumne aprendrà a conèixer les diferents àrees cerebrals que es veuen transformades en la gent gran així com les característiques específiques del deteriorament cognitiu i les demències i les dificultats del llenguatge que ocasionen.
 
Al llarg del curs es coneixeran les diferents tècniques d'estimulació cognitiva i logopèdica que es duen a terme amb la gent gran.

Temari

  1. Característiques de l'envelliment cerebral i patologies neuropsicològiques més freqüents.
  2. Trastorns del llenguatge més freqüents en la gent gran.
  3. Intervenció logopèdica en la gent gran.
  4. Avaluació del llenguatge.
  5. Estimulació del llenguatge.

Destinataris

Professionals socioeducatius en l'àmbit de la gent gran (educadors/es socials, animadors/es socioculturals, psicòlegs/gues, terapeutes ocupacionals,,...), estudiants i qualsevol persona interessada en el tema.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

- Metodologia en línia: pdf, fòrum, correu electrònic,... - Tutorització i atenció personalitzada. - Avaluació contínua mitjançant les activitats periòdiques i final.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català/Castellà (a escollir pel/la alumne/a).

Durada

Un cop matriculat/da es disposarà d'un termini de 6 mesos per finalitzar-lo; passat aquest temps caldrà renovar la inscripció, en aquest cas amb un descompte sobre el preu original.

Objectius

  • Conèixer tant les causes que provoquen dificultats en el llenguatge en la gent gran, com les tècniques d'intervenció.
  • Conèixer les àrees cerebrals que pateixen alguna transformació en la gent gran, així com les característiques del deteriorament cognitiu i com afecten al llenguatge.
  • Aprendre i adquirir eines d'avaluació del llenguatge i tècniques d'estimulació cognitiva i logopèdica per a la gent gran.

Titulació obtinguda

Certificat de realització i aprofitament de Serveis formatius L'Om.

Preu

Preu 158 €
158 euros (134 euros per a estudiants, persones en situació d'atur i/o associats/ades de TISOC, prèvia acreditació de la situació).

Professorat

Cristina Castillo Mordillo, psicòloga i logopeda. Té àmplia experiència tant en sessions clíniques en gabinets privats com en logopèdia escolar col·laborant en centres educatius tant en l'avaluació com el diagnòstic i tractament de trastorns del llenguatge. També té ha treballat en la impartició de cursos de foniatria i educació de la veu tant per a docents com per a professionals del sector de call center.

Lloc on s'imparteix el curs

Aula Virtual
Logopèdia en la gent gran: tècniques i instruments
Serveis Formatius L'Om
Campus i seus: Serveis Formatius L'Om
Serveis Formatius L'Om
17005 Girona
Sol·licita informació
X