Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Descripció

És l'evolució del postgrau en direcció de cuina, un programa pioner en formació gastronòmica a Europa que combina la teoria i la pràctica en un hotel-escola.

Per obtenir el títol del màster és necessari realitzar el projecte final de màster i les pràctiques professionals en el sector.

Dirigit a tots aquells llicenciats / graduats en estudis gastronòmics, o professionals del sector que puguin demostrar la seva experiència i coneixements previs.

Veure més

Temari del curs

5 mòduls que també es poden cursar de forma individual:

Gestió i administració de cuina.
Coneixements de productes i tècniques culinàries.
Creativitat i innovació a la cuina.
Cuina per esdeveniments.
Pastisseria i rebosteria per restaurants.

Durada

1 any

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Arts Culinàries i Direcció de Cuina