Cursos des de
8.765€ - 16.815€

Titulacions

4
3 Oficials 75%
1 Propies 25%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Sol·licita més informació
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Fundada el 1966, EUHT StPOL és el primer centre de formació hotelera superior d'Espanya i hotel-escola universitari pioner a Europa.Ofereix formació en direcció d'hotels i restaurants, i cuina, a nivells tècnic, universitari i de postgrau.  

El 2006 va ser condecorada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme amb la PLACA D'OR AL MÈRIT TURÍSTIC, màxima condecoració estatal i la primera vegada que un centre de formació és mereixedora.També va rebre per part de la Generalitat de Catalunya la PLACA D'HONOR DEL TURISME DE CATALUNYA, també màxim reconeixement sectorial del Govern de Catalunya.  

Hotel-Escola: La Realitat del sector  
La seva filosofia és posar en pràctica els continguts teòrics prèviament apresos en classe.La millor manera és fer-ho a l'hotel-escola, on els alumnes realitzen pràctiques amb clients reals, sempre supervisats pels professors.  

Inserció Laboral  
Existeixen convenis de col.laboració amb els 40 grans grups empresarials d'hotels i restaurants amb presència a Espanya, igual que amb infinitat d'hotels i restaurants independents.També es disposa d'una borsa de treball per facilitar la inserció laboral dels seus alumnes.  

La totalitat dels alumnes troben feina un cop finalitzats els estudis.El centre està vinculat al Grup Serhs, el primer grup turístic de Catalunya. Aquesta és la relació universitat-empresa més estreta del sector turístic espanyol.  
 
    Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
  • Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
    Carretera Nacional II, s/n08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te