Cursos des de
8.765€

Titulacions

4
3 Oficials 75%
1 Propies 25%

Metodologies

1
4 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar

Sol·licita més informació
Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
L'Escola Universitària de Hotelería i Turisme de Sant Pol de Mar va ser fundada en 1966 i actualment és un centre adscrit a la Universitat de Girona. Es tracta del primer centre de formació hotelera superior d'Espanya i hotel-escola universitari pioner a Europa. 
En els seus inicis, l'objectiu de l'escola va ser formar a directius del sector turístic-hoteler que pocs anys després es convertiria en un dels principals motors de l'economia del país. Ara, en l'actualitat, el centre ha crescut i s'ha convertit en una escola referent en la formació especialitzada en el sector turístic-hoteler. Ofereix formació en direcció hotelera i turística, gastronomia i restauració, a nivells tècnic, universitari i de màster.
L'Hotel-Escola Sant Pol de Mar és el primer centro en Espanya a impartir l'el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, una titulació homologada pel Ministeri d'Educació la denominació de la qual, de manera exclusiva en tota Espanya, reconeix en primer lloc la rellevància del programa formatiu en direcció hotelera en el context de la formació en turisme.
En 2006 va ser condecorada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme amb la Placa d'Or al Mèrit Turístic, màxima condecoració estatal i la primera vegada que un centre de formació és mereixedora. També va rebre per part de la Generalitat de Catalunya la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya, també màxim reconeixement sectorial del Govern de Catalunya.
La metodologia de l'escola ofereix als alumnes posar en pràctica tot l'après dels continguts teòrics apresos en classe. Per a això, tenen a la seva disposició totes les instal·lacions de l'Hotel-Escola on podran realitzar pràctiques amb clients reals. L'objectiu és que tots els alumnes tinguin un contacte real amb el món professional des de l'inici dels seus estudis, per a més tard tenir accés a unes pràctiques especialitzades en les principals cadenes hoteleres.
    Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
  • Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
    Carretera Nacional II, s/n08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te