Serveis

Borsa de treball
Pràctiques a empreses
Programes d’intercanvi a l’estranger

Descripció del centre

L'Escola Universitària de Hotelería i Turisme de Sant Pol de Mar va ser fundada en 1966 i actualment és un centre adscrit a la Universitat de Girona. Es tracta del primer centre de formació hotelera superior d'Espanya i hotel-escola universitari pioner a Europa. 
En els seus inicis, l'objectiu de l'escola va ser formar a directius del sector turístic-hoteler que pocs anys després es convertiria en un dels principals motors de l'economia del país. Ara, en l'actualitat, el centre ha crescut i s'ha convertit en una escola referent en la formació especialitzada en el sector turístic-hoteler. Ofereix formació en direcció hotelera i turística, gastronomia i restauració, a nivells tècnic, universitari i de màster.
L'Hotel-Escola Sant Pol de Mar és el primer centro en Espanya a impartir l'el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, una titulació homologada pel Ministeri d'Educació la denominació de la qual, de manera exclusiva en tota Espanya, reconeix en primer lloc la rellevància del programa formatiu en direcció hotelera en el context de la formació en turisme.
En 2006 va ser condecorada pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme amb la Placa d'Or al Mèrit Turístic, màxima condecoració estatal i la primera vegada que un centre de formació és mereixedora. També va rebre per part de la Generalitat de Catalunya la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya, també màxim reconeixement sectorial del Govern de Catalunya.
La metodologia de l'escola ofereix als alumnes posar en pràctica tot l'après dels continguts teòrics apresos en classe. Per a això, tenen a la seva disposició totes les instal·lacions de l'Hotel-Escola on podran realitzar pràctiques amb clients reals. L'objectiu és que tots els alumnes tinguin un contacte real amb el món professional des de l'inici dels seus estudis, per a més tard tenir accés a unes pràctiques especialitzades en les principals cadenes hoteleres.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
  • La pròpia Escola té a la disposició dels alumnes totes les instal·lacions de l'Hotel Gran Sol on els alumnes podran tenir el seu primer contacte amb clients reals.
  • Existeixen convenis de col·laboració amb els 40 majors grups empresarials d'hotels i restaurants amb presència a Espanya.
  • Immersió real en el món laboral des del primer any.
  • El centre està vinculat al Grup Serhs, el primer grup turístic de Catalunya.
  • Formació pràctica.
  • Primera escola a impartir el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística.
  • Placa d'Or al Mèrit Turístic pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.
  • Placa d'Honor del Turisme de Catalunya, també màxim reconeixement sectorial del Govern de Catalunya.
  • Jornades de Desenvolupament Professional, esdeveniment en què els representants de recursos humans de les empreses hoteleres més importants i de restauració acudeixen a l'escola per a entrevistar els alumnes que finalitzen estudis
Experiència
L'any 1963 es crea l'Hotel Gran Sol que seria l'embrió de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar que es va crear en 1966. Tres anys més tard, en 1969 es concediria el reconeixement oficial del centre.
Des de llavors, l'Escola ha continuat creixent amb la missió de formar els directius d'un sector per descobrir i que es converteix en l'esperança de tot un país: el Turisme i la Hotelería. Actualment, es tracta d'una escola de reconegut prestigi entre totes les Escoles de Hotelería i Turisme i la primera a Espanya a impartir l'el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, una titulació homologada pel Ministeri d'Educació.
Requisits d'admissió
En primer lloc, si estàs interessat a tenir més informació sobre els requisits d'accés i el procés d'admissió per a cursar algun dels estudis de l'Hotel-Escola de Sant Pol de Mar hauràs de realitzar la sol·licitud d'informació del programa d'estudis desitjat. Una vegada completats les teves dades i enviada la sol·licitud d'informació, el Departament d'Admissions contactarà amb tu per a resoldre els dubtes que tinguis i assessorar-te sobre quin programa encaixa millor segons els teus objectius i estudis previs.
Model educatiu
Formació presencial
Instal·lacions
La pròpia Escola té a la disposició dels alumnes totes les instal·lacions de l'Hotel Gran Sol amb tots els serveis de hotelería i restaurant on els alumnes podràs tenir el seu primer contacte amb clients reals.
Què ofereix aquest centre
H-E StPOL és el primer centre formatiu a Espanya que imparteix el Grau oficial en Gestió Hotelera i Turística, homologat pel Ministeri d'Educació. A part, l'escola compta amb una àmplia oferta formativa dins del sector turístic-hoteler. Dins de l'oferta es poden trobar diferents nivells de formació com: 
  • Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Gastronomia i Serveis de Restauració (doble titulació)
  • Carrera Universitària en Gestió Hotelera i Turística.
  • Programes de Màster en Hotel Management i Food & Beverage Management i uns altres. 
  • I una àmplia oferta de cursos de curta durada. 
A més, l'Escola ofereix a tots els alumnes el pla de carrera personalitzat, depenent del pla d'estudis que cursa, la seva especialitat i les seves preferències:
  • Pràctiques a l'Hotel - Escola: en els departaments de cuina, pastisseria, allotjament, recepció, compres.
  • Pràctiques professionals en empreses líders del sector.
  • Pràctiques i incorporació laboral a través de les Jornades de Desenvolupament Professional: Els alumnes que finalitzen estudis s'incorporen en pràctiques de responsabilitat durant un període aproximat de 6 mesos en grups hotelers i de restauració.
A qui es dirigeix
L'Escola Universitària d'Hostaleria i Turisme dirigeix la seva oferta formativa a totes aquelles persones que estan interessades a realitzar programes formatius especialitzats en matèries d'Hostaleria i Turisme.

Cursos més populars

Campus i seus

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
Carretera Nacional II, s/n 08395 Sant Pol de Mar (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Escola Universitària d' Hoteleria i Turisme de Sant Pol de Mar
X