Màster en Big Data & Analytics Full Time

1021 Persones estan visitant aquest curs
Preu 14.500 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Big Data & Analytics Full Time
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
70 crèdits
Preu 14.500 €

Descripció

El Màster en Big Data & Analytics és un programa nascut per cobrir l'àmplia demanda empresarial en l'anàlisi de dades. Les noves tecnologies estan canviant el món tal com el coneixem. S'està tornant "intel·ligent" i ple d'informació gràcies a les xarxes socials, els dispositius mòbils o l'Internet of Things. Ara, com en cap altre moment del temps, tenim la capacitat de tenir la informació en temps real de tots els processos de la nostra empresa, dels nostres clients i fins i tot dels nostres potencials clients.
Aquesta gran quantitat de dades és una revolució dins de les empreses pel seu volum, la seva volatilitat i la seva complexitat. D'una banda requereix la implementació de tecnologies de Big Data capaços d'emmagatzemar i visualitzar aquestes dades i d'altra banda requereix perfils tècnics especialitzats en diferents àrees que assumeixin els reptes que aquesta revolució comporta.
Actualment, els perfils en Big Data, Data Science i Data Analytics són els més demandats en un mercat que no és capaç de cobrir aquesta demanda amb els recursos existents. En aquest context neix el Màster de Big Data & amp; Analytics, dissenyat per formar professionals que compleixin amb el que demanen les empreses i institucions en cada moment.
Màster en Big Data i Analytics - Campus Barcelona:
Matricula't en aquest màster a la Universitat Politècnica de Catalunya i controla tot tipus de coneixements i eines relacionats amb l'analítica web. El màster en big data i analytics et atorga la possibilitat d'esdevenir un professional d'un dels llocs més demandats per les empreses actualment. El teu futur t'espera a EAE.
Màster en Big Data i Analytics - Campus Madrid:
Estudiar el màster en Big Data i Analytics d'EAE Business School a Madrid a l'alumne la professionalitat que necessita per poder dedicar-se al món de l'analítica web. Desenvoluparà projectes tecnològics en diferents sectors de l'economia aprenent així de cada un d'ells.

Temari

Mòdul 1 - Business Transformation
Big Data & Analytics from Business and industry prospective 4 ECTS
Business Performance Analysis 4 ECTS
Digital Transformation 4 ECTS
Customer analytics 4 ECTS

Mòdul 2 - Data Analytics & Visualization
Data management 6 ECTS
Data visualization 6 ECTS

Mòdul 3 - Big Data & Data Science
Big Data Technologies & Architecture 6 ECTS
Data Science & Advanced Analytics 6 ECTS

Mòdul 4 - Personal skills
Leadership in a Digital environment 3 ECTS
Cicle de conferències de expertos2 ECTS

Mòdul 5 - Minors

Mòdul 6 - Treball de fi de màster 10 ECTS

Treball de fi de màster 15 ECTS

 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través d'sutrayectoria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Full time. Flexible Start Date: Es tracta d'una metodologia innovadora i flexible que permet oferir als alumnes internacionals un sistema d'incorporació contínua de diverses etapes perquè puguin incorporar-se a les classes presencials posterior a l'començament oficial de el programa sense problemes. Per a la convocatòria de maig 2021 ofereixen quatre etapes / dates per l'on-boarding dels alumnes a les classes presencials. Sol·licita informació sobre el teu programa d'interès i un assessor t'informarà sobre les dates d'incorporació previstes.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria octubre. Durada: 12 mesos.

Objectius

El Màster en Big Data & Analytics està dissenyat per assolir els següents objectius:
Innovació tecnològica i negoci: Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Business Intelligence.
Funcional i tècnica: Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del IT, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.
Desenvolupament de competències tecnològiques: Potenciar la presa decisions en projectes complexos considerant els aspectes tècnics, econòmics, de qualitat, ambientals i d'exposició al risc que engloben.
Eines de Business Intelligence: Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Business Intelligence.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster de Big Data & Analytics per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de màster per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) o la Universitat Rei Joan Carles (si es realitza el programa a Madrid).

Perspectives laborals

Big Data Consultant. Business Intelligence & Data Analytics Consultant. Business Analyst. Project Management for BI Projects. Data Scientist. Digital transformation for companies. Data Architect, Màrqueting Digital, eCommerce / eBusiness, Estratègia IT. L'informe Randstad Professionals per 2016/2017 constata que els professionals formats en big data formen part del col·lectiu de perfils més demandats per l'any vinent.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

EAE, en el Top 40 mundial de millors màsters de Business Intelligence (rànquing Eduniversal Best Masters Rànquing Worldwide 2016-2017).

Borsa de treball

El Servei de Carreres Professions s'encarrega de crear noves oportunitats laborals que orienta i acompanya a l'alumne, amb una anàlisi del seu perfil, per assolir els seus objectius professionals.

Professorat

El claustre de professors del Màster de Big Data & Analytics està constituït per un excel·lent equip de Doctors, Professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Gràcies a aquest equilibri, els participants del Màster de Big Data & Analytics d'EAE Business School adquireixen uns coneixements reals i permanentment actualitzats amb una sòlida base acadèmica. Direcció: Carlos Andreu; Gustavo Ramirez Pérez.
Màster en Big Data & Analytics Full Time
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X