EAE Business School

Màster en Big Data & Analytics

EAE Business School

Màster
Presencial
70 Crèdits
14.500 €

Descripció

El Màster en Big Data & Analytics és un programa nascut per cobrir l'àmplia demanda empresarial en l'anàlisi de dades. Les noves tecnologies estan canviant el món tal com el coneixem. S'està tornant "intel·ligent" i ple d'informació gràcies a les xarxes socials, els dispositius mòbils o l'Internet of Things. Ara, com en cap altre moment del temps, tenim la capacitat de tenir la informació en temps real de tots els processos de la nostra empresa, dels nostres clients i fins i tot dels nostres potencials clients.

Aquesta gran quantitat de dades és una revolució dins de les empreses pel seu volum, la seva volatilitat i la seva complexitat. D'una banda requereix la implementació de tecnologies de Big Data capaços d'emmagatzemar i visualitzar aquestes dades i d'altra banda requereix perfils tècnics especialitzats en diferents àrees que assumeixin els reptes que aquesta revolució comporta.

Actualment, els perfils en Big Data, Data Science i Data Analytics són els més demandats en un mercat que no és capaç de cobrir aquesta demanda amb els recursos existents. En aquest context neix el Màster de Big Data & amp; Analytics, dissenyat per formar professionals que compleixin amb el que demanen les empreses i institucions en cada moment.

Màster en Big Data i Analytics - Campus Barcelona:

Matricula't en aquest màster a la Universitat Politècnica de Catalunya i controla tot tipus de coneixements i eines relacionats amb l'analítica web. El màster en big data i analytics et atorga la possibilitat d'esdevenir un professional d'un dels llocs més demandats per les empreses actualment. El teu futur t'espera a EAE.

Màster en Big Data i Analytics - Campus Madrid:

Estudiar el màster en Big Data i Analytics d'EAE Business School a Madrid a l'alumne la professionalitat que necessita per poder dedicar-se al món de l'analítica web. Desenvoluparà projectes tecnològics en diferents sectors de l'economia aprenent així de cada un d'ells.

Veure més

Temari del curs

Mòdul 1 - Business Transformation
Big Data & Analytics from Business and industry prospective 4 ECTS
Business Performance Analysis 4 ECTS
Digital Transformation 4 ECTS
Customer analytics 4 ECTS

Mòdul 2 - Data Analytics & Visualization
Data management 6 ECTS
Data visualization 6 ECTS

Mòdul 3 - Big Data & Data Science
Big Data Technologies & Architecture 6 ECTS
Data Science & Advanced Analytics 6 ECTS

Mòdul 4 - Personal skills
Leadership in a Digital environment 3 ECTS
Cicle de conferències de expertos2 ECTS

Mòdul 5 - Minors

Mòdul 6 - Treball de fi de màster 10 ECTS

Treball de fi de màster 15 ECTS

 
Veure més

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través d'sutrayectoria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Dedicació: Full time.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Data Límit:

Abierta convocatoria para octubre de 2021.

Durada

Convocatòria oberta: octubre 2021.
Durada: 12 mesos.

Objectius

El Màster en Big Data & Analytics està dissenyat per assolir els següents objectius:

Innovació tecnològica i negoci: Comprendre en profunditat les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Business Intelligence.

Funcional i tècnica: Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del IT, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.

Desenvolupament de competències tecnològiques: Potenciar la presa decisions en projectes complexos considerant els aspectes tècnics, econòmics, de qualitat, ambientals i d'exposició al risc que engloben.

Eines de Business Intelligence: Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Business Intelligence.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster de Big Data & Analytics per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de màster per la Universitat Politècnica de Catalunya (si es realitza el programa a Barcelona) o la Universitat Rei Joan Carles (si es realitza el programa a Madrid).

Perspectives laborals

Big Data Consultant.
Business Intelligence & Data Analytics Consultant.
Business Analyst.
Project Management for BI Projects.
Data Scientist.
Digital transformation for companies.
Data Architect, Màrqueting Digital, eCommerce / eBusiness, Estratègia IT.
L'informe Randstad Professionals per 2016/2017 constata que els professionals formats en big data formen part del col·lectiu de perfils més demandats per l'any vinent.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

14.500 €

Avantatges del curs

EAE, en el Top 40 mundial de millors màsters de Business Intelligence (rànquing Eduniversal Best Masters Rànquing Worldwide 2016-2017).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Big Data & Analytics

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Big Data & Analytics