EAE Business School

Màster en Business intelligence i innovació tecnològica (Part Time)

EAE Business School

Màster
Presencial
70 Crèdits
13.750 €

Descripció

Business Intelligence (BI) s'ha convertit en un aspecte vital i en un motor econòmic important per al món empresarial en els últims anys. Aquest concepte abasta diversos camps científics i tecnològics, com data mining, data-business warehouse, dashboards, content analytics, business process management o visual analytics, i requereix posseir competències en els àmbits de sistemes de la informació, ciència de la presa de decisions, enginyeria de programari, innovació i gestió empresarial. Així, la gestió tecnològica s'ha convertit en un factor clau per garantir l'èxit empresarial. Les empreses que implanten projectes tecnològics innovadors, amb professionals especialitzats en aquesta àrea, són més competitives en un mercat les necessitats són canviants de forma constant i ràpida. Actualment, es requereixen professionals altament capacitats i amb visió innovadora, amb l'objectiu de gestionar i gestionar les tecnologies de la informació.

El Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica està dissenyat per a la formació de directius en l'àrea de les noves tecnologies de la informació i business intelligence, sempre amb la visió de complir amb el que demanen les empreses i institucions en cada moment. Per a això, ofereix una sinergia clara entre la tecnologia i la gestió, el que permet als participants desenvolupar les habilitats i tècniques necessàries en l'àrea de business intelligence i innovació tecnològica per a liderar projectes de tecnologia de la informació en diversos sectors de l'economia i ser eficients en la presa de decisions dins d'aquest sector tan globalitzat i dinàmic.
Veure més

Temari del curs

MÒDUL 1 - Business Transformation-
• Business Intelligence from Business and Industry Perspective4 ECTS
• Business Intelligence and Continus Improvement4 ECTS
• Customer Analytics and e-cCommerce4 ECTS
MÒDUL 2 - Business Intelligence-
• Basics of Data Structure and Data Warehousing5 ECTS
• Data Analítiques & Visualizations7 ECTS
MÒDUL 3 - Big data-
• Data Sources and Big Data Techniques6 ECTS
• Data Science6 ECTS
MÒDUL 4 - Professional Skills-
Leadership and Strategy in a Digital Environment4 ECTS
Innovation in Technology Companies4 ECTS
MÒDUL 6 - MINOR-
• Minor 10 ECTS
MÒDUL 6 - Treball de fi de màster-
• Treball Fi de Máster15 ECTS
Total crèdits 70 ECTS

Durada

Convocatòria oberta: octubre.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Objetius

• Aprofundir en les principals qüestions tecnològiques i de negoci dins de l'àrea de Business Intelligence. Entendre el marc conceptual de les noves tecnologies aplicades de Big Data i Gamificació.

• Aprofundir en l'àrea funcional i / o tècnica del IT, mitjançant la solució de casos pràctics que es produeixen en les empreses actuals.

• Potenciar la presa de decisions en projectes complexos considerant els aspectes tècnics, econòmics, de qualitat, ambientals i d'exposició al risc que l'engloben. Tot això per gestionar un projecte assegurant el seu èxit, construir i gestionar l'equip en els projectes de la seva responsabilitat.

• Dominar les principals eines que s'utilitzen actualment al mercat del Business Intelligence, i gestionar els sistemes de la informació de forma estratègica per optimitzar els recursos de l'empresa.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran el títol de Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica per EAE Business School. A més, els participants que compleixin els requisits acadèmics establerts obtindran la titulació de Màster en Business Intelligence i Innovació Tecnològica per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Perspectives laborals

Direcció de Desenvolupament de Negoci. Direcció d'Innovació i Tecnologia. Direcció d'IT. Direcció de Màrqueting Digital. Direcció d'eCommerce / eBusiness. Direcció d'Estratègia. Direcció d'Internacionalització. Consultoria en BI. Tècnic d'Innovació.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

13.750 €
Preu Barcelona: 13300 euros.
Preu Madrid: 13000 euros.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Business intelligence i innovació tecnològica (Part Time)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Business intelligence i innovació tecnològica (Part Time)