Màster de Ciències Actuarials i Financeres

Facultat d'Economia i Empresa (UB)

Descripció

L'objectiu principal del màster és formar professionals amb una formació quantitativa (matemàtica i estadística) però també d'empresa (gestió de negoci). Es tracta d'un màster acadèmic amb una orientació força clara cap al mercat laboral. No obstant això, l'especialitat de Models Actuarials i Financers Avançats permet adquirir també la formació tècnica suficient per poder començar estudis de tercer cicle (doctorat).
El màster respon a les necessitats formatives que tradicionalment s'han requerit en l'àmbit assegurador i financer (sistemes de previsió social, instruments i mercats financers, etc.), però també, i de manera explícita, a la exigències de formació requerides per la nova Directiva Europea de Solvència II. Així, el màster ofereix una formació especialitzada en el context de la gestió de riscos dins de les empreses, i en el compliment o l'abast dels requisits de capital establerts per les organitzacions a Europa.

Destinataris

Titulats dins dels àmbits de l'administració i la direcció d'empreses, l'economia, les ciències empresarials, les finances, l'estadística, les matemàtiques, la física i l'enginyeria

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà i català

Preu

Consulteu el preu
45 euros el crèdit
Sí, m'interessa
conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles
Màster de Ciències Actuarials i Financeres
També et recomanem aquests cursos
X