Facultat d'Economia i Empresa (UB)

Màster de Ciències Actuarials i Financeres

Facultat d'Economia i Empresa (UB)

Descripció

L'objectiu principal del màster és formar professionals amb una formació quantitativa (matemàtica i estadística) però també d'empresa (gestió de negoci). Es tracta d'un màster acadèmic amb una orientació força clara cap al mercat laboral. No obstant això, l'especialitat de Models Actuarials i Financers Avançats permet adquirir també la formació tècnica suficient per poder començar estudis de tercer cicle (doctorat).

El màster respon a les necessitats formatives que tradicionalment s'han requerit en l'àmbit assegurador i financer (sistemes de previsió social, instruments i mercats financers, etc.), però també, i de manera explícita, a la exigències de formació requerides per la nova Directiva Europea de Solvència II. Així, el màster ofereix una formació especialitzada en el context de la gestió de riscos dins de les empreses, i en el compliment o l'abast dels requisits de capital establerts per les organitzacions a Europa.


Veure més

Destinataris

Titulats dins dels àmbits de l'administració i la direcció d'empreses, l'economia, les ciències empresarials, les finances, l'estadística, les matemàtiques, la física i l'enginyeria

Idiomes en què s'imparteix

Castellà i català

Places

50

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Ciències Actuarials i Financeres

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Ciències Actuarials i Financeres