Descripció del centre

La Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona és un centre de referència en l'ensenyament de l'economia, l'empresa, la sociologia i l'estadística. És la facultat degana a Catalunya en aquest àmbit. Així, recull la tradició de l'antiga Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials, que va formar la primera promoció d'economistes de Catalunya (1954-1959), i de l'antiga Escola Universitària d'Estudis Empresarials, que ha format moltes generacions de titulats mercantils i diplomats en empresarials des de l'any 1850. Aquests dos centres es fusionen el juliol del 2008 i creen l'actual Facultat d'Economia i Empresa.
Els trets definidors de la Facultat són:
  • Una docència de grau de qualitat, alhora que àmplia i oberta a tothom, i que té com a objectiu la formació general orientada a la preparació per a l'exercici professional en l'esperit de l'espai europeu d'educació superior. 
     
  • Una aposta per la internacionalització amb l'oferta d'un grau i un màster en anglès, així com assignatures impartides en aquesta llengua en altres graus.
     
  • La potenciació de les pràctiques i l'emprenedoria, amb una àmplia oferta de convenis de pràctiques i un espai de cotreball per a projectes emprenedors pioner dins el sistema universitari català.
     
  • Una formació de postgrau àmplia tant en l'àmbit de la formació orientada a la recerca i al doctorat, com en la formació especialitzada i professionalitzadora.
     
  • L'aposta per la internacionalització amb l'oferta més nombrosa de Catalunya de convenis d'intercanvi internacionals en el grau (programes europeus Erasmus, programa BCA amb els Estats Units i convenis amb Llatinoamèrica i Àsia).
     
  • Una recerca de qualitat amb 22 grups de recerca consolidats per la Generalitat de Catalunya, més de 200 investigadors actius i dues plataformes que agrupen la recerca: UB Economics i UB Business.

Cursos més populars

Campus i seus

Facultat d'Economia i Empresa
Av.Diagonal, 690 08034 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Facultat d'Economia i Empresa (UB)
X