Descripció

El màster pretén:· Preparar els postgraduats per utilitzar el seu òptim potencial professional en les cures i en la investigació d'infermeria.

· Desenvolupar habilitats que permetin aplicar teories i principis que guien la investigació i la pràctica infermera.

· Proporcionar coneixements en metodologia de la investigació que permetin desenvolupar treballs científics, des de la pregunta/hipòtesi d'investigació fins a la publicació dels seus resultats.

· Oferir les eines necessàries per a l'elaboració d'un projecte d'investigació infermera que permeti als postgraduats participar en les diferents convocatòries nacionals i internacionals d'ajut per a la investigació sanitària.

· Fomentar actituds positives que motivin el treball cap a la utilització de terminologies infermeres que afavoreixin l'avenç i desenvolupament de la ciència infermera.

· Proporcionar una formació acadèmica que permeti als professionals aprofundir en la diversitat de la població, subjecte de les cures d'infermeria.

· Adquirir coneixements i habilitats per fer front a situacions de complexitat que requereixen les cures d'infermeria expertes.

· Facilitar eines que afavoreixin l'increment d'actituds i habilitats per analitzar i jutjar de forma crítica i ètica la informació científica relacionada amb la salut i la malaltia en els seus diferents contexts.

· Desenvolupar intervencions i rols innovadors en el context de l'atenció sociosanitària.

· Analitzar els factors positius i negatius que intervenen en el desenvolupament de les cures d'infermeria en els diferents àmbits assistencials.

· Proporcionar, a més dels coneixements teòrics, situacions simulades i experiències pràctiques que permetin als postgraduats adquirir un alt nivell de competència professional.


Veure més

Destinataris

Titulats en Infermeria

Requisits

Acreditació del nivell B1 d'anglès

Idiomes en què s'imparteix

Català, castellà i anglès

Horari/Torn

Horari d'alguns matins i tardes

Places

50

Preu

Entre el 40-64 euros el crèdit

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster de Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster de Cures Infermeres: Metodologia i Aplicacions