EAE Online Blended

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)

EAE Online Blended

Màster
On-line | Distància

Descripció

El Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes té com a objectiu proporcionar als participants un "avantatge competitiu professional", posant èmfasi en el domini de les tècniques i eines específiques de la gestió de la Direcció de Màrqueting i Vendes.

Les noves estratègies i tendències del màrqueting influeixen sobre la demanda d'una manera eficient i innovadora. Conèixer-és tenir la clau per desenvolupar polítiques de màrqueting flexibles, i orientables en funció dels possibles escenaris del mercat.

Amb aquest objectiu, en el Màster es potencia la capacitat per planificar i elaborar estratègies eficaces de gestió del màrqueting i les vendes que puguin anticipar-se als moviments o canvis futurs.

Beneficis:

Casos pràctics d'èxit empresarial:

A través dels casos pràctics d'èxit empresarial es presenten i expliquen als alumnes del Màster les experiències reals de prestigioses i reconegudes empreses d'àmbit nacional i internacional.

Cicles de Conferències i Seminaris:

Tots els alumnes del Màster podran assistir a les conferències, seminaris i altres activitats que de forma periòdica i sobre temes de màxim interès per als alumnes organitza EAE - Escola d'Administració d'Empreses.

Pràctiques en Empreses:

Els alumnes matriculats en el Màster tindran l'oportunitat de realitzar pràctiques en diferents empreses i institucions. Les pràctiques estan concebudes com un complement a l'estudi i es desenvolupen en paral · lel al màster que s'està cursant.

Borsa de Treball:

L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa del treball del Màster. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses en els seus processos de selecció.

Veure més

Temari del curs

  • Estratègia Empresarial
  • Màrqueting Estratègic
  • Màrqueting Operatiu
  • La Venda Personal
  • Habilitats Directives
  • Casos d'èxit empresarial
  • L'Impacte de les Noves Tecnologies
  • Gestió de la xarxa comercial
  • Gestió de Clients

Destinataris

El Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes s'adreça a professionals amb titulació superior que desitgen:

Conèixer les noves tendències del màrqueting per implementar en cada cas les estratègies més adequades.

Desenvolupar les habilitats i competències personals de comunicació i lideratge.

Analitzar de forma eficaç als consumidors i als nous canals de distribució per donar una resposta competitiva que s'adapti a les seves necessitats.

Accedir a la Direcció del Departament de Màrqueting.

Veure més

Metodologia

EAE, Escola d'Administració d'Empreses ha desenvolupat un nou model pedagògic que es fonamenta en l'aprenentatge pràctic i actiu per part de l'alumne. La metodologia a distància - en línia és flexible i permet que l'alumne pugui anar adquirint els coneixements d'acord a les seves necessitats formatives i de disponibilitat de temps.

Aquest nou model formatiu permet l'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes. Alhora, posa a l'abast dels participants els recursos d'aprenentatge necessaris que asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.

El Màster s'estructura al voltant de vuit grans eixos formatius que situen l'alumne en el centre de tota l'activitat formativa:

Assessor docent actiu
Campus Virtual
Casos d'Estudi en Management
Mòduls Online
Aula de debats i anàlisi
Casos Pràctics
Simuladors
Pla de Màrqueting

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Direcció de Màrqueting i Vendes (distància/online)