Cursos des de
consultar preu

Titulacions

38
0 Oficials 0%
38 Propies 100%

Metodologies

3
0 Presencials 0%
26 On-line 68%
19 Semi presencials 50%
26 A distància 68%
EAE Online Blended

EAE Online Blended

Sol·licita més informació
EAE Online Blended
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
EAE és una institució de Formació Superior en Management d'àmbit internacional, que en els seus 50 anys de trajectòria com Escola de Negocis, ha participat en la formació de més de 57.000 directius i professionals.

Els programes i màsters d'EAE destaquen per la seva orientació pràctica que s'adapta a les necessitats de les persones, del mercat i de les empreses. Les noves modalitats de formació inclouen programes distància en línia, i donen un pas més amb el blended learning, la combinació dels formats presencial i en línia, que garanteix l'equilibri entre la vida professional i la personal amb la mateixa qualitat de recursos i materials d'ensenyament .

EAE està especialitzada en les següents àrees de gestió empresarial: Direcció General, Direcció de Màrqueting, Direcció de Recursos Humans i Direcció Financera. Amb una àmplia formativa entre la qual es troba l'Executive MBA, el Màster en Direcció i Administració d'Empreses-MBA, els Màsters en àrees funcionals i els Programes Superiors amb doble titulació.
    EAE Online Blended
  • EDP Formación
    (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te