Cursos des de
consultar preu

Titulacions

38
0 Oficials 0%
38 Propies 100%

Metodologies

3
0 Presencials 0%
26 On-line 68%
19 Semi presencials 50%
26 A distància 68%
EAE Online Blended

EAE Online Blended

Sol·licita més informació
EAE Online Blended
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
EAE Business School és una institució privada de Formació Superior en Management d'àmbit internacional amb més de 60 anys d'experiència, ja que va ser fundada l'any 1958.

EAE està especialitzada en els següents àmbits de la gestió empresarial: Direcció General, Direcció de Màrqueting, Direcció de Recursos Humans i Direcció Financera.
Entre l'oferta formativa destaca l'Executive MBA, el Màster en Direcció i Administració d'Empreses MBA, els Màsters en àrees funcionals i els Programes Superiors amb doble titulació.

Es tracta de la primera escola espanyola a incorporar a la seva metodologia d'ensenyament les modalitats distància, online i semipresencial blended, ja que l'any 2007, amb la idea d'adaptar-se al mercat, es va decidir ampliar la metodologia d'aprenentatge.

Com a dada dóna destacar, l'escola ocupa la segona posició com a escola de negocis amb més prestigi d'Espanya segons el Rànquing el Rànquing MERCO 2019 (Monitor Español de Reputación Corporativa).

El bon fer de la institució li ha permès obtenir una sèrie de reconeixements com són:
• Es tracta de la primera escola de negocis d'Espanya a obtenir la Certificació Internacional de Qualitat ISO 9001, per l'elevat nivell acadèmic dels seus programes.
• Compta amb el reconeixement de AEEDE (Asociación Española de Escuelas de Administración de Empresas).
    EAE Online Blended
  • EAE Online Blended Barcelona
    (Barcelona)
Altres centres que poden interesar-te