Máster en Diseño y Dirección de Arte

Màster
On-line
60 crèdits
5200 €

Descripció

Els Directors d'Art són visualitzadors d'idees. Però perquè aquestes idees siguin, no només creatives, sinó convincents, cal entendre a qui ens dirigim, el medi en el qual comuniquem el missatge i la càrrega emocional que hem de garantir en els nostres missatges. El treball de Director d'Art ha de respondre a aquesta visió.
Aquest Màster online t'ofereix l'oportunitat d'aprenentatge de temes i assignatures clarament disruptius, com el neuromarketing, on entendrem l'emocionalitat que hi ha darrere d'una tipografia o descobrirem, per exemple, les enormes possibilitats de treballar en entorns tan nous com la realitat augmentada o la realitat virtual.
El Màster en Disseny i Direcció d'Art permetrà realitzar una transició òptima de dissenyador gràfic a director d'art, aprendre les claus per identificar el target a qui ens dirigim segons el projecte, i adquirir les habilitats de comunicació per desenvolupar un projecte de direcció d'art .

Temari

  • Conceptes: Assentar les bases conceptuals per al desenvolupament de la Direcció d'Art.
  • Llenguatge visual: Treball sobre els llenguatges visuals que es manegen en projectes de comunicació.
  • Gestió de Projectes: La transversalitat i la interdisciplinarietat com a elements clau en la tasca de la direcció artística.

Durada

Durada: 12 mesos. Inici curs: Novembre 2021.

Professorat

Inclou llicència professional 12 mesos de: InDesign Photoshop Illustrator
Campus i seus: Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Escuela Superior de Diseño de Barcelona
Barcelona
Cursos més populars
X