Descripció

Aquest màster està destinat als professionals que volen adquirir els coneixements imprescindibles per a treballar dissenyar espais comercials. Ara bé, dins el retail hi ha moltes disciplines que t'ensenyarem per tal que puguis moure't amb total professionalitat. Des del dissenya petita escala fins a gran escala, des de les boutiques fins a grans marques multinacionals, t'explicarem quines diferències són significatives en cada cas.Totes les matèries es tractaran amb teoria i pràctica. Hi tindran una importància especial l'anàlisi i l'estudi de tendències i la innovació del mercat i la societat per poder assolir el màxim detall del disseny d'un espai comercial(espai, comunicació, circulació, exposició, virtual, sensorial, i altres). L'art i les anàlisis són la base de qualsevol projecte, juntament amb el concepte i la projecció de l'espai. Treballem perquè l'alumnat surti amb la màxima preparació i capacitat per treballar amb les empreses més exigents que hi ha al mercat.
Veure més

Temari del curs

11a edició. Octubre del 2013: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2013 a febrer del 2014 i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014.

10a edició. Març del 2014: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014, i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2014 a febrer del 2015.

Destinataris  • Graduats superiors en Disseny.


  • Llicenciats en Belles Arts.


  • Llicenciats en Comunicació.


  • Professionals amb experiència acreditada en aquest camp d'activitat.Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

Idiomes en què s'imparteix

Grups en castellà i anglès

Horari/Torn

Grup en Castellà: dimarts, dijous i divendres, de 17h a 21.15h. Grup en Anglès: dimarts, dijous i divendres, de 10h a 14.15h

Durada

Properes edicions: Setembre 2014 - Juliol 2015. Febrer 2015 - Febrer 2016.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objectius

Conèixer i aplicar estudis socials i de mercat per tal d'aprendre a interpretar i treballar amb aquesta informació i obtenir així un disseny òptim, etc.

Titulació obtinguda

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

Castellà: 9.200 euros. Anglès: 10000 euros. Els membres de l?Associació d?Antics Alumnes de l?Escola gaudiran d?un 15% de rebaixa.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design