Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design

1026 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Aquest màster està destinat als professionals que volen adquirir els coneixements imprescindibles per a treballar dissenyar espais comercials. Ara bé, dins el retail hi ha moltes disciplines que t'ensenyarem per tal que puguis moure't amb total professionalitat. Des del dissenya petita escala fins a gran escala, des de les boutiques fins a grans marques multinacionals, t'explicarem quines diferències són significatives en cada cas.

Totes les matèries es tractaran amb teoria i pràctica. Hi tindran una importància especial l'anàlisi i l'estudi de tendències i la innovació del mercat i la societat per poder assolir el màxim detall del disseny d'un espai comercial(espai, comunicació, circulació, exposició, virtual, sensorial, i altres). L'art i les anàlisis són la base de qualsevol projecte, juntament amb el concepte i la projecció de l'espai. Treballem perquè l'alumnat surti amb la màxima preparació i capacitat per treballar amb les empreses més exigents que hi ha al mercat.

Temari

11a edició. Octubre del 2013: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2013 a febrer del 2014 i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014.

10a edició. Març del 2014: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014, i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2014 a febrer del 2015.

Destinataris

  • Graduats superiors en Disseny.
  • Llicenciats en Belles Arts.
  • Llicenciats en Comunicació.
  • Professionals amb experiència acreditada en aquest camp d'activitat.

Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Grups en castellà i anglès

Durada

Properes edicions: Setembre 2014 - Juliol 2015. Febrer 2015 - Febrer 2016.

Objectius

Conèixer i aplicar estudis socials i de mercat per tal d'aprendre a interpretar i treballar amb aquesta informació i obtenir així un disseny òptim, etc.

Titulació obtinguda

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Pràctiques

ELISAVA disposa d'una Borsa de pràctiques per els alumnes i disposen d'un Servei de Borsa de treball per els estudiants antics.

Preu

Consulteu el preu
Castellà: 9.200 euros. Anglès: 10000 euros. Els membres de l?Associació d?Antics Alumnes de l?Escola gaudiran d?un 15% de rebaixa.

Borsa de treball

Professorat

CARMEN MALVAR (Espanya, 1967) Compta amb una Llicenciatura en Interiors per l'Escola d'art ‘Maestro Mateo School of Art and Crafts' a Espanya I és Llicenciada en Arquitectura amb honors pel ‘Pratt Institute School of Architecture'. Fundadora i gerent d' Atelier Malvar + Tusch .Llc a Nova York, especialitzat en disseny i consultoria de marques.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Horari

Grup en Castellà: dimarts, dijous i divendres, de 17h a 21.15h. Grup en Anglès: dimarts, dijous i divendres, de 10h a 14.15h
Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Campus i seus: Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X