ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design

ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona

Màster
Presencial
60 Crèdits
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

Aquest màster està destinat als professionals que volen adquirir els coneixements imprescindibles per a treballar dissenyar espais comercials. Ara bé, dins el retail hi ha moltes disciplines que t'ensenyarem per tal que puguis moure't amb total professionalitat. Des del dissenya petita escala fins a gran escala, des de les boutiques fins a grans marques multinacionals, t'explicarem quines diferències són significatives en cada cas.Totes les matèries es tractaran amb teoria i pràctica. Hi tindran una importància especial l'anàlisi i l'estudi de tendències i la innovació del mercat i la societat per poder assolir el màxim detall del disseny d'un espai comercial(espai, comunicació, circulació, exposició, virtual, sensorial, i altres). L'art i les anàlisis són la base de qualsevol projecte, juntament amb el concepte i la projecció de l'espai. Treballem perquè l'alumnat surti amb la màxima preparació i capacitat per treballar amb les empreses més exigents que hi ha al mercat.
Veure més

Temari del curs

11a edició. Octubre del 2013: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2013 a febrer del 2014 i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014.

10a edició. Març del 2014: el títol de Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design s'obté cursant el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Concepte: Branding, de març a juliol del 2014, i el Diploma de Postgrau en Retail Design. Disseny i Espai: Shopping, d'octubre del 2014 a febrer del 2015.

Destinataris  • Graduats superiors en Disseny.


  • Llicenciats en Belles Arts.


  • Llicenciats en Comunicació.


  • Professionals amb experiència acreditada en aquest camp d'activitat.Requisits

Fer la preinscripció a través de la web d'ELISAVA

Idiomes en què s'imparteix

Grups en castellà i anglès

Horari/Torn

Grup en Castellà: dimarts, dijous i divendres, de 17h a 21.15h. Grup en Anglès: dimarts, dijous i divendres, de 10h a 14.15h

Durada

Properes edicions: Setembre 2014 - Juliol 2015. Febrer 2015 - Febrer 2016.

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objetius

Conèixer i aplicar estudis socials i de mercat per tal d'aprendre a interpretar i treballar amb aquesta informació i obtenir així un disseny òptim, etc.

Titulació obtinguda

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

Castellà: 9.200 euros. Anglès: 10000 euros. Els membres de l?Associació d?Antics Alumnes de l?Escola gaudiran d?un 15% de rebaixa.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design

Màster en Disseny de l'Espai Comercial: Retail Design