Descripció

Quin és el rol del dissenyador a la societat actual? Explora les oportunitats d'una professió en constant evolució.

El Màster en Disseny Gràfic és un programa avançat que dota al dissenyador d'una visió global i multidisciplinari de la pràctica del disseny actual.

El màster aprofundeix en la versatilitat que el dissenyador contemporani ha d'adoptar davant les diferents necessitats, entorns, processos i llenguatges de la realitat professional. El programa consisteix a desenvolupar projectes específics sobre distintes disciplines (identitat, editorial, packaging, senyalística, audiovisual i digital) que permet cultivar un ampli coneixement i obtenir una formació avançada sobre el disseny gràfic.

L'objectiu és dotar als estudiants, des d'una perspectiva global, de les eines necessàries per a navegar en la complexitat del disseny gràfic contemporani com a agent de canvi i progrés de la societat.

Participaràs en diverses activitats i dinàmiques de treball, com a conferències, xerrades, tallers i projectes, amb la intervenció i tutela d'alguns dels millors experts internacionals per desenvolupar el teu propi llenguatge visual i triar estratègicament els camins creatius menys transitats, més innovadors i singulars.
Veure més

Temari del curs

Distribució de la càrrega lectiva:

Sessions d'aula (docència): 400 hores (26,67%)

 • Activitat lectiva orientada a l'assoliment competencial: 160 hores (10,67%). (Teòriques, showcases, conferències i altres)
 • Activitat lectiva dedicada a l'avaluació: 240 hores (16%). (Projectes, workshops, exercicis, tutories i altres)

Activitat fora de l'aula (treball personal): 1100 hores (73,33%)

 • Activitats de preparació de les sessions i / o l'avaluació: 1100 hores (73,33%). (Projecte final, pràctiques professionals -determinar si curriculars o no-, i altres).

Competències per a les que et prepara el curs

Domini dels criteris gràfics, de concepte i mètode, així com les eines, les tècniques de producció i les noves tecnologies en l'àmbit del disseny gràfic 
Domini de la formalització dels projectes de disseny gràfic aplicat a les diferents disciplines.
Comprensió de la relació existent entre el disseny gràfic i la visualització de dades, el disseny d?exposicions i les campanyes de comunicació.
Aplicació de les nocions bàsiques d?estratègia, sistemes gràfics, futurs i processos creatius i tipografies utilitzant-les en els projectes de disseny gràfic.
Domini de  les fases de treball i la planificació professional de projectes de disseny gràfic.
Utilització dels recursos i codis necessaris per comunicar-se amb als diferents agents implicats en el procés (clients i col?laboradors).

Destinataris


 • El Màster en Disseny Gràfic està dirigit a estudiants que estiguin interessats en abordar lascuestiones més rellevants del disseny actual.

 • Estudiants curiosos, dinàmics i proactius amb ganes d'explorar, atents a la naturalesa canviant i a l'evolució constant de la pràctica del disseny gràfic.

 • Dissenyadors gràfics, tant professionals consolidats com nous graduats, interessats en adquirir els coneixements avançats en les diferents disciplines del disseny gràfic.Requisits


 • Títol universitari o títol de graduat en disseny gràfic propi d'universitat.

 • Experiència professional que pugui ser acreditada (en aquest cas, no podran rebre el títol de Màster, sinó de Programa)

 • A més, en general caldrà:

 • Tenir un nivell alt de castellà, tant de comprensió, de parla i d'escriptura pel curs en castellà.

 • Tenir un nivell alt d'anglès, tant de comprensió, de parla i d'escriptura pel curs en anglès.

 • El candidat ha de ser una persona eficient i autònoma en l'ús de software per disseny gràfic.Idiomes en què s'imparteix

Castellà i anglès en dues edicions independents.

Horari/Torn

dilluns, dimarts i dimecres, de 17h a 21.15h

Durada

Properes edicions:
Setembre 2017 - Juliol 2018

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Objetius


 • Dotar al dissenyador de la capacitat de comprendre i respondre a la realitat polifacètica del disseny.

 • Fer que el dissenyador se senti còmode i preparat davant projectes diferents i, alhora, complementaris, que conformen l'espectre actual de la professió.

 • Fomentar la capacitat del dissenyador perquè sàpiga triar estratègicament els camins menys transitats, més innovadors i singulars.

 • Donar una visió àmplia del panorama actual a través dels actors principals de la professió, tant locals com a internacionals.

 • Conèixer en profunditat diferents tipus de projectes de disseny gràfic en funció del seu objectiu i contingut.

 • Conèixer a professionals rellevants i aprendre les eines i el procés de treball específic de les diferents disciplines contingudes en la pràctica del disseny gràfic contemporani.Titulació obtinguda

Màster en Disseny Gràfic, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Preu

8.950 €
Curs 2017-2018: edició en castellà: 8.950? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Disseny Gràfic

Màster en Disseny Gràfic