Màster en Disseny Gràfic

1019 Persones estan visitant aquest curs
entre 5.000 € i 10.000 €
Sol·licita informació
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Màster en Disseny Gràfic
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
11 mesos
entre 5.000 € i 10.000 €

Descripció

Quin és el rol del dissenyador a la societat actual? Explora les oportunitats d'una professió en constant evolució.
El Màster en Disseny Gràfic és un programa avançat que dota al dissenyador d'una visió global i multidisciplinari de la pràctica del disseny actual.
El màster aprofundeix en la versatilitat que el dissenyador contemporani ha d'adoptar davant les diferents necessitats, entorns, processos i llenguatges de la realitat professional. El programa consisteix a desenvolupar projectes específics sobre distintes disciplines (identitat, editorial, packaging, senyalística, audiovisual i digital) que permet cultivar un ampli coneixement i obtenir una formació avançada sobre el disseny gràfic.
L'objectiu és dotar als estudiants, des d'una perspectiva global, de les eines necessàries per a navegar en la complexitat del disseny gràfic contemporani com a agent de canvi i progrés de la societat.
Participaràs en diverses activitats i dinàmiques de treball, com a conferències, xerrades, tallers i projectes, amb la intervenció i tutela d'alguns dels millors experts internacionals per desenvolupar el teu propi llenguatge visual i triar estratègicament els camins creatius menys transitats, més innovadors i singulars.

Temari

Distribució de la càrrega lectiva:

Sessions d'aula (docència): 400 hores (26,67%)

  • Activitat lectiva orientada a l'assoliment competencial: 160 hores (10,67%). (Teòriques, showcases, conferències i altres)
  • Activitat lectiva dedicada a l'avaluació: 240 hores (16%). (Projectes, workshops, exercicis, tutories i altres)

Activitat fora de l'aula (treball personal): 1100 hores (73,33%)

  • Activitats de preparació de les sessions i / o l'avaluació: 1100 hores (73,33%). (Projecte final, pràctiques professionals -determinar si curriculars o no-, i altres).

Competències per a les quals et prepara el curs

Domini dels criteris gràfics, de concepte i mètode, així com les eines, les tècniques de producció i les noves tecnologies en l'àmbit del disseny gràfic  Domini de la formalització dels projectes de disseny gràfic aplicat a les diferents disciplines. Comprensió de la relació existent entre el disseny gràfic i la visualització de dades, el disseny d?exposicions i les campanyes de comunicació. Aplicació de les nocions bàsiques d?estratègia, sistemes gràfics, futurs i processos creatius i tipografies utilitzant-les en els projectes de disseny gràfic. Domini de  les fases de treball i la planificació professional de projectes de disseny gràfic. Utilització dels recursos i codis necessaris per comunicar-se amb als diferents agents implicats en el procés (clients i col?laboradors).

Destinataris

  • El Màster en Disseny Gràfic està dirigit a estudiants que estiguin interessats en abordar lascuestiones més rellevants del disseny actual.
  • Estudiants curiosos, dinàmics i proactius amb ganes d'explorar, atents a la naturalesa canviant i a l'evolució constant de la pràctica del disseny gràfic.
  • Dissenyadors gràfics, tant professionals consolidats com nous graduats, interessats en adquirir els coneixements avançats en les diferents disciplines del disseny gràfic.

Requisits

  • Títol universitari o títol de graduat en disseny gràfic propi d'universitat.
  • Experiència professional que pugui ser acreditada (en aquest cas, no podran rebre el títol de Màster, sinó de Programa)
  • A més, en general caldrà:
  • Tenir un nivell alt de castellà, tant de comprensió, de parla i d'escriptura pel curs en castellà.
  • Tenir un nivell alt d'anglès, tant de comprensió, de parla i d'escriptura pel curs en anglès.
  • El candidat ha de ser una persona eficient i autònoma en l'ús de software per disseny gràfic.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà i anglès en dues edicions independents.

Durada

Properes edicions: Setembre 2017 - Juliol 2018

Objectius

  • Dotar al dissenyador de la capacitat de comprendre i respondre a la realitat polifacètica del disseny.
  • Fer que el dissenyador se senti còmode i preparat davant projectes diferents i, alhora, complementaris, que conformen l'espectre actual de la professió.
  • Fomentar la capacitat del dissenyador perquè sàpiga triar estratègicament els camins menys transitats, més innovadors i singulars.
  • Donar una visió àmplia del panorama actual a través dels actors principals de la professió, tant locals com a internacionals.
  • Conèixer en profunditat diferents tipus de projectes de disseny gràfic en funció del seu objectiu i contingut.
  • Conèixer a professionals rellevants i aprendre les eines i el procés de treball específic de les diferents disciplines contingudes en la pràctica del disseny gràfic contemporani.

Titulació obtinguda

Màster en Disseny Gràfic, títol expedit per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i ELISAVA Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona.

Pràctiques

ELISAVA disposa d'una Borsa de pràctiques per els alumnes i disposen d'un Servei de Borsa de treball per els estudiants antics.

Preu

entre 5.000 € i 10.000 €
Curs 2017-2018: edició en castellà: 8.950? (més 475? en concepte de drets de matrícula).

Borsa de treball

En finalitzar els estudis, els estudiants disposen d'un servei de borsa de treball que compta amb vincles estables amb empreses nacionals i internacionals de gran rellevància.

Professorat

Marc Panero i Pablo Juncadella

Lloc on s'imparteix el curs

ELISAVA Escola Superior de Disseny e Enginyeria de Barcelona (La Rambla 30-32)

Horari

dilluns, dimarts i dimecres, de 17h a 21.15h
Màster en Disseny Gràfic
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Campus i seus: Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
Elisava Facultat de Disseny i Enginyeria de Barcelona
La Rambla 30-32 08002 Barcelona
Sol·licita informació
X