Instituto Tecnológico MasterD

Màster en Eficiència Energètica i Energies Renovables

Instituto Tecnológico MasterD

Descripció

La nova normativa sobre certificació de l'eficiència energètica d'habitatges que obliga a certificar tots els habitatges que vulguin ser llogades o venudes ha propiciat l'augment considerable en l'oferta de llocs de treball de tècnics en eficiència energètica.Apunta't a les nostres classes en directe i pràctica amb casos reals desenvolupats amb els programes LIDER, CALENER, CERMA, CE3X i CE3.Podràs treballar en el sector energètic auditant, inspeccionant i atorgant certificacions energètiques, donar una solució energètica a cada habitatge mitjançant l'Arquitectura Bioclimàtica i la Biomassa, a més podràs realitzar estudis de viabilitat, implantació i el manteniment d'instal·lacions d'energia solar en edificis.


Veure més

Temari del curs

  • Mòdul 1. Avaluació de l'Eficiència Energètiques en les Instal·lacions en Edificis.
  • Mòdul 2. Certificació Energètica en Edificis.
  • Mòdul 3. Eficiència en l'Ús de l'Aigua en Edificis.
  • Mòdul 4. Estudis de Viabilitat d'Instal·lacions Solars.
  • Mòdul 5. Promoció de l'ús eficient de l'energia.
  • Mòdul 6. Biomassa i biocombustibles.
  • Mòdul 7. Arquitectura bioclimàtica.
Veure més

Requisits

Diplomatura / Llicenciatura.

Objectius

Programes de certificació LIDER, CALENER, CERMA, CE3 i CE3X. Realitzar l'auditoria energètica. Normativa d'eficiència i estalvi energètic. Fases d'una certificació energètica d'edifici. Tràmits per obtenir el certificat d'un edifici. Tècniques d'aprofitament d'energia solar en edificació. Indicar les principals aplicacions així com diferenciar diferents tipus de processos de transformació. Conèixer les característiques físiques, químiques i fisicoquímiques de llenyes, briquetes, estelles i pellets. Classificar les principals tècniques bioclimàtiques utilitzades en arquitectura. Atorgar certificacions energètiques. (enginyers i arquitectes).

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Cátedra UPM/ MasterD Innovación y Competencias de la Universidad Politécnica de Madrid.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Eficiència Energètica i Energies Renovables

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Eficiència Energètica i Energies Renovables