Màster en Energies Renovables

9 Persones han demanat informació
1076 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Instituto Tecnológico MasterD
Màster en Energies Renovables
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial
Barcelona
1500 hores
Consulteu el preu

Descripció

El Màster en energies renovables d'MasterD t'ajuda a formar-te com un veritable expert en el sector de les energies renovables.
MasterD et prepara perquè coneguis més en profunditat tot allò que estigui relacionat amb les energies renovables. Solar, eòlica, biomassa, hidràulica, a més de l'automatització d'aquests sistemes.
Realitzant aquest Màster en energies renovables en línia aprendràs el dimensionament de tot tipus d'instal·lacions d'energies renovales i estaràs capacitat per desenvolupar un projecte de principi a fi. Comença amb nosaltres i podràs obrir-te lloc en el món professional de les energies renovables. Comptaràs amb videoclases 24h, classes en directe amb els professors i més recursos presencials, com tallers i seminaris pràctics a les aules especialitzades dels centres MasterD.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

La durada total del Màster d'energies renovables en línia és de 1500 hores, que corresponen a 60 crèdits ECTS. Disposaràs d'un període màxim de 24 mesos a partir de la data de matriculació per completar el màster.

Pràctiques

Possibilitat de realitzar pràctiques professionals en importants empreses del sector energètic com Endef i BetSolar.

Perspectives laborals

El sector de les Energies Renovables ofereix una gran quantitat de sortides actualment. Aquests són alguns dels llocs als quals podràs optar quan acabis la formació d'aquest Màster: Empreses d'energies renovables Empreses o organismes públics afectats per la legislació mediambiental. Dissenyador de sistemes energètics renovables. Gestor en plantes d'energies renovables. Consultor en el sector de les energies renovables. Elaboració d'estratègies energètiques renovables. Centres de formació i investigació.

Avantatges del curs

Tallers presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Borsa de treball

Borsa d'ocupació exclusiva disponible.
Màster en Energies Renovables
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Sol·licita informació
X