Instituto Tecnológico MasterD

Màster en Energies Renovables

Instituto Tecnológico MasterD

Descripció

El Màster en energies renovables d'MasterD t'ajuda a formar-te com un veritable expert en el sector de les energies renovables.

MasterD et prepara perquè coneguis més en profunditat tot allò que estigui relacionat amb les energies renovables. Solar, eòlica, biomassa, hidràulica, a més de l'automatització d'aquests sistemes.

Realitzant aquest Màster en energies renovables en línia aprendràs el dimensionament de tot tipus d'instal·lacions d'energies renovales i estaràs capacitat per desenvolupar un projecte de principi a fi. Comença amb nosaltres i podràs obrir-te lloc en el món professional de les energies renovables. Comptaràs amb videoclases 24h, classes en directe amb els professors i més recursos presencials, com tallers i seminaris pràctics a les aules especialitzades dels centres MasterD.

Durada

La durada total del Màster d'energies renovables en línia és de 1500 hores, que corresponen a 60 crèdits ECTS. Disposaràs d'un període màxim de 24 mesos a partir de la data de matriculació per completar el màster.

Perspectives laborals

El sector de les Energies Renovables ofereix una gran quantitat de sortides actualment. Aquests són alguns dels llocs als quals podràs optar quan acabis la formació d'aquest Màster: Empreses d'energies renovables Empreses o organismes públics afectats per la legislació mediambiental. Dissenyador de sistemes energètics renovables. Gestor en plantes d'energies renovables. Consultor en el sector de les energies renovables. Elaboració d'estratègies energètiques renovables. Centres de formació i investigació.

Avantatges del curs

Tallers presencials grupals i individuals en els nostres centres.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Energies Renovables

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Energies Renovables