Màster Especialització en Realitat virtual per a visualització arquitectònica

Màster
Presencial | On-line
Barcelona
4 mesos
Consulteu el preu

Descripció

En el Màster d'especialització Realitat Virtual per Visualització Arquitectònica es treballaran les eines d'il·luminació de què disposa Unreal Engine per a la creació d'entorns fotorealistes immersius. Formació que complementa el treball de l'infografista aportant un plus en el seu perfil professional permetent accedir a una oferta laboral superior ja que dominarà les tècniques actuals de realitat virtual per al sector de l'arquitectura i l'interiorisme, podent generar executables per Oculus o vídeos de resultats cinematogràfics per a presentacions de projectes.

Destinataris

Aquest màster està dirigit tant a professionals del sector de l'arquitectura o l'interiorisme que vulguin especialitzar-se en la visualització arquitectònica i la realitat virtual com a tots aquells que vulguin desenvolupar una carrera professional en el sector o donar un valor afegit al seu currículum.

Requisits

Aquesta formació requereix que l'alumne conegui com modelar i texturitzar en 3D amb 3DStudio Max, ja que el màster es realitza sobre 3DS Max.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol i anglès

Durada

Setembre 2019

Horari

Dilluns a dijous, 2 hores diàries: de 11hs a 13hs.
Màster Especialització en Realitat virtual per a visualització arquitectònica
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus i seus: FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona
Cursos més populars
Sol·licita informació
X