Serveis

Beques
Biblioteca
Borsa de treball
Campus virtual
Servei d’orientació
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Amb 10 anys d'experiència i reconeguda internacionalment com una de les 100 millors escoles d'animació del món, FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School és una escola superior amb titulació pròpia, amb seu única a Barcelona.
Compta amb dos Grans àrees de formació 3D: Animació i Cinema.
Certificada pels principals fabricants de programari. Més de 800 empreses on treballen els seus alumnes avalen la seva alt nivell de capacitació formativa i professional.
El seu mètode pedagògic i d'innovació obté un resultat del 99% d'inserció laboral dels seus alumnes tant a nivell nacional com internacional.
Els plans formatius s'organitzen en carreres, màsters i cursos, orientats a tots aquells que vulguin dedicar-se professionalment al món del cinema, la TV i la publicitat, així com als efectes visuals (VFX), l'Animació, la postproducció, els Videojocs i la infoarquitectura o la realitat virtual (VR)
Totes les especialitats es nodreixen d'una formació transversal bidireccional entre l'àrea de Cinema i la de 3D. Els alumnes de Direcció, Direcció de Fotografia, Guió i Muntatge aprenen dels millors professionals del 3D i la postproducció com integrar en les seves creacions les últimes tecnologies i les tècniques més avançades. Així mateix, els alumnes de 3D obtenen una Base sòlida dels principis fonamentals de cinematografia. D'aquesta manera, FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School ofereix la formació més completa que existeix tant en 3D com en Cinema.
Unes instal·lacions d'avantguarda amb més de 2.500m2, l'equipament més actual, el feedback constant amb les empreses del sector i el seu equip de més de 40 professionals, experts en educació, cinema i animació dedicats en cos i ànima a donar una formació de qualitat , fan de FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School una escola única.
El nostre objectiu:
  • Oferir un tracte personalitzat.
  • Garantir la millor formació.
  • El nostre principal repte és complir les expectatives dipositades als alumnes.
  • Per aconseguir el nostre objectiu organitzem les nostres classes de manera presencial i en grups reduïts permetent al Tutor i al Cap d'Estudis realitzar una avaluació individual i contínua per seguir l'evolució de l'alumne dia a dia.
  • Assessorament tècnic abans, durant i després dels seus estudis.

Campus i seus

FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
X