Màster Il·lustració, Motion Graphics i 3D

1009 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Màster Il·lustració, Motion Graphics i 3D
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

La il·lustració és una de les disciplines més en alça dins de l'àmbit gràfic, artístic i empresarial, convertint-se en una eina fonamental en molts projectes professionals lligats al disseny gràfic i la comunicació. Però si en algun sector s'ha desenvolupat de manera exponencial és en el del disseny audiovisual, on la creació de peces en format vídeo i amb contingut d'il·lustració s'ha convertit en un mitjà en si mateix, desenvolupant els seus propis llenguatges visuals i una manera de concebre imatges que empatitza d'una manera més directa amb el consumidor.
Per aquest motiu, cada vegada són requerits més professionals que conjuguen les dues disciplines, il·lustració i motion graphics, i que puguin desenvolupar-se, a més, amb tècniques de 3D per als seus projectes.
La nova generació d'il·lustradors professionals ha aconseguit reunir dissenyadors de tots els camps creatius, reinventant conceptes i tendències fins a esdevenir una baula indispensable per a la vigència d'aquests sectors.
 

Temari

Mòdul 1. Il·lustració Conceptual i Editorial
Mòdul 2. Teoria i Pràctica del Llenguatge Gràfic Audiovisual
Mòdul 3. Eines i Tècniques de 3D per Disseny Gràfic
Mòdul 4. Il·lustració en Disseny Gràfic i Digital
Mòdul 5. Tipologies i Projectes de Motion Graphics
Mòdul 6. Il·lustració a Moda, Espais i Objectes
Mòdul 7. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 8. Treball Final de Màster (TFM)

Destinataris

Llicenciats i Graduats, provinents del disseny gràfic o de la comunicació audiovisual, amb interès per la il·lustració i la seva aplicació al disseny audiovisual animat i al 3D.
 

Requisits

Cal tenir experiència en dibuix, disseny i programari gràfics acreditable per currículum acadèmic i / o portfoli. Si no és així, cal cursar el Postgrau / Curs bàsic de Disseny Gràfic.
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Octubre a juny (Lliurament TFM al juliol) Data d'inici: dilluns 16 d'octubre de 2017

Objectius

Aquest màster està dissenyat com un curs d'especialització amb l'objectiu de dotar l'alumne de les competències necessàries per desenvolupar projectes professionals d'il·lustració i il·lustració aplicada als mitjans audiovisuals.
No està plantejat com una iniciació al dibuix, sinó que vol inculcar en l'alumne l'ús de la il·lustració com una eina creativa més de les noves estratègies en múltiples àmbits de la comunicació i el disseny, incidint de manera especial en totes aquelles que pretenen la creació de contingut audiovisual, presentant les eines de programari per a la creació de pel·lícules i desenvolupament d'imatges en 3D amb les que enriquir aquest tipus de projectes.
Al programa s'aprofundirà, d'una banda, en el concepte de la il·lustració aplicada a diferents activitats creatives i de comunicació a partir d'una sèrie de workshops específics sobre cada àrea d'actuació, impartits per il·lustradors professionals. D'altra banda, i en paral·lel, es dota a l'alumne amb les capacitats per crear propostes gràfiques dins el mitjà audiovisual, com a títols de crèdits, cortinetes de televisió, imatges publicitàries i suports audiovisuals per a exposicions, així com per generar i implementar recursos gràfics i il·lustracions 3D en aquests projectes.
Al final del programa cada alumne comptarà amb material per desenvolupar un book i un reel personal per poder presentar el seu treball en un entorn professional, a certàmens i a concursos.
 

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Màster atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Dilluns a Dijous de 19h00 a 22h00 + Pràctiques lliures
Màster Il·lustració, Motion Graphics i 3D
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X