Màster MBA en Gestió Esportiva

Preu 21.900 €
Sol·licita informació
EU Business School
Màster MBA en Gestió Esportiva
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Preu 21.900 €

Descripció

L'MBA en Sports Management a l'EU Business School és un programa interdisciplinari dissenyat per ensenyar habilitats directives com el màrqueting i la gestió esportius, publicitació esportiva, relacions mediàtiques i programes de patrocini esportiu. La indústria ofereix oportunitats diverses i dinàmiques que oscil·len entre la involucració en esports professionals i la direcció d'esdeveniments i centres corporatius de salut i fitness. Augmentant els coneixements de salut i benestar, així com la popularitat dels resultats d'esports professionals en el màrqueting i oportunitats mediàtiques i de patrocini.

Objectius:
1.Integrar les teories d'inversió i comerç internacional en una anàlisi aplicat de comportament empresarial observat.
2.Evaluar críticament les activitats i estratègies de negoci internacional davant les normes i els reglaments econòmics.
3.Comparar i contrastar els conceptes clau i les teories actuals relacionades amb l'estratègia de negoci i la gerència estratègica.
4.Aplicar les teories apropiades i rellevants a situacions de negoci complexes per determinar futures direccions estratègiques i desenvolupar recomanacions per a la implementació.
5.Evaluar críticament opcions estratègiques i seleccionar la més apropiada per implementar, i així assegurar la sostenibilitat a llarg termini d'una organització.
6.Demostrar la comprensió i coneixement dels nous desenvolupaments en els esports professionals i recreacionals de la indústria esportiva.
7.Aplicar coneixement teòric en situacions empresarials pràctiques, simulades amb casos.

Competències per a les quals et prepara el curs

1. Dirigir entitats esportives en totes les seves àrees i en tots els seus nivells directius. 2.Gestionar, liderar, planificar i controlar organitzacions esportives. 3. Capacitat de lideratge. 4.A més l'estudiant adquirirà, potenciarà i desenvoluparà competències i habilitats gerencials per a la correcta presa de decisions, i obtenir sòlids coneixements en les disciplines afins a la direcció d'empreses esportives.

Destinataris

Aquest curs està dirigit a estudiants graduats i professionals del camp dels negocis.

Requisits

REQUERIMENTS DE ADMISSIÓ -Finalització Amb èxit d'un grau o llicenciatura (qualsevol branca) -Experiència De dos anys o pràctiques de sis mesos per finalitzar-amb el programa d'MBA -Qualificació De 213 punts del TOEFL (per ordinador) per parlants d'anglès no nadius, o evidència de les habilitats d'anglès parlat / escrit requerides) -GMAT O GRE (qualificació satisfactòria) -Entrevista Amb el Degà / gerent del campus

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Anglès

Durada

PERÍODE DE MATRICULACIÓ Tot l'any DATES D'IMPARTICIÓ DEL CURS Octubre a Juny

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona
Màster MBA en Gestió Esportiva
EU Business School
Campus i seus: EU Business School
EU Business School
Av. Diagonal, 648 B 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X