Màster Professional en Postproducció i Compositing

1075 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Màster Professional en Postproducció i Compositing
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
1 any
Consulteu el preu

Descripció

Aquest Màster està enfocat a dominar les tècniques d'edició, muntatge i postproducció per poder enfrontar-te a qualsevol tipus de projecte audiovisual i ofereix una formació completa en els processos d'edició, muntatge i postproducció professional amb Premier, Final Cut, DaVinci, Pro Tools, After effects i Nuke-X per dedicar-te professionalment i aprenent en profunditat les tècniques d'edició, muntatge, so, chromakey, integració 3D, lighting, composició multicapa, rotomasking, camera track, partícules.

Destinataris

Està dirigit tant a estudiants i professionals del sector audiovisual, cinema, publicitat, televisió, llicenciats i graduats en Comunicació Audiovisual, Belles Arts o altres titulacions universitàries que tinguin relació amb l'audiovisual, com a alumnes procedents de Batxillerats artístics o tecnològics i persones amb un interès tècnic i creatiu que vulgui accedir al món laboral de la indústria audiovisual.

Requisits

Ser major de 21 anys, coneixements informàtics a nivell usuari i entorn Windows.

Tindran prioritat d'inscripció els estudiants i professionals del 3D, cinema o audiovisuals, cicles formatius, enginyeries, mutimèdia i graduats universitaris.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Prova d'accés

Sense prova d'accés

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Propera convocatòria: Març 2017 - MATRÍCULA OBERTA

Objectius

El seu objectiu és preparar l'alumne perquè pugui enfrontar-se a qualsevol tipus de projecte per a Publicitat, Cinema i Televisió aconseguint un resultat professional.

Titulació obtinguda

Titulació privada certificada FX

Pràctiques

Pràctiques de rodatge a plató de croma.

Perspectives laborals

Cinema, publicitat (gràfica i digital) TV i web Editor / Muntador de vídeo etalonador Tècnic en postproducció compositor digital

Promocions

Consulteu la possibilitat de beques.

Els descomptes podran aplicar-se als Cursos, Màsters i Carreras regulars quedant fora els que incloguin promocions econòmiques, convocatòries especials i cursos amb beques per a joves. Els descomptes són aplicables en el moment de la inscripció prèvia i no tenen caràcter retroactiu: d'haver-se realitzat la matrícula sense descompte, no es pot aplicar a posteriori. Els descomptes no són acumulables entre si. Hi ha diferents descomptes per la qual cosa convé consultar amb el centre.

Preu

Consulteu el preu
A consultar.

Avantatges del curs

Ordinador portàtil i llicències educacionals Pràctiques de Mocap i Chroma Grups reduïts (màx. 12 persones) Assistència a Masterclass, esdeveniments i fires especialitzades del sector Estar actiu a la base de dades de la Borsa de Treball de l'escola Projectes finals tutoritzats i recolzats per l'escola Possibles pràctiques en empreses Assistència Post Curs: FX ANIMATION garanteix la seva formació donant Assessorament Tècnic Indefinit als seus alumnes.

Borsa de treball

Borsa de treball per a alumnes

Horari

3 hores diàries de dilluns a dijous Horari: Matí / Tarda
Màster Professional en Postproducció i Compositing
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus i seus: FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X