Màster de Psicologia de l'Educació - MIPE

Màster oficial
Presencial
Barcelona
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El màster ofereix dues especialitats associades a dos perfils formatius diferents:

Especialitat d'Intervenció Psicoeducativa (perfil professionalitzador): se centra en la capacitat per planificar i dur a terme actuacions psicoeducatives amb un alt grau d'especialització, en situacions individuals, de grup i institucionals, com també per intervenir en persones al llarg del cicle vital.

Especialitat d'Investigació Psicoeducativa (perfil investigador i acadèmic): se centra en la capacitat per generar coneixement científic de qualitat, per fer i analitzar críticament investigacions altament especialitzades, per crear, analitzar i difondre informació, i per desenvolupar formació qualificada en psicologia de l'educació.

Un cop cursades i superades les matèries corresponents, les dues especialitats porten a obtenir el títol oficial de Màster Interuniversitari de Psicologia de l'Educació. Aquest màster està vinculat al doctorat interuniversitari de Psicologia de l'Educació (DIPE), al qual es pot accedir fent l'especialitat d'Investigació Psicoeducativa.

Aquest màster és interuniversitari amb les universitat participants:
Universitat Barcelona
Universitat Autònoma de Barcelona
Universitat Girona
Universitat Ramon Llull
.

Destinataris

Titulats en Psicologia, Pedagogia, Formació del Professorat, Ciències de l'Educació, Educació Social, Psicopedagogia, Lingüística, Sociologia, Antropologia Social i Cultural i Comunicació Audiovisual.

Preu

Consulteu el preu
Entre 40-64 euros el crèdit.
Màster de Psicologia de l'Educació - MIPE
Facultat de Psicologia (UB)
Campus i seus: Facultat de Psicologia (UB)
Facultat de Psicologia (UB)
Campus Vall d'HebronEdifici de MigdiaPasseig de la Vall d'Hebron, 171 08035 Barcelona
Cursos més populars
X