Màster de Psicologia del Treball, de les Organitzacions i dels Recursos Humans

1022 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Facultat de Psicologia (UB)
Màster de Psicologia del Treball, de les Organitzacions i dels Recursos Humans
Sol·licita informació
Màster oficial
Presencial
Barcelona
120 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El objetivo del programa del máster es contribuir a la preparación de los profesionales e investigadores en la disciplina de la psicología del trabajo, las organizaciones y los recursos humanos, mediante un enfoque y una perspectiva europeos.

El programa prepara al alumnado, dentro de un modelo científico aplicado, en el ámbito de la psicología del trabajo y de las organizaciones. Este modelo asume que una excelente formación comporta la adquisición de competencias tanto de tipo profesional como de investigación.

Temari

El model de competències que hauran d'adquirir els estudiants del màster Erasmus-Mundus en Psicologia del Treball, les Organitzacions i els Recursos Humans té en compte la proposta desenvolupada pel Europsych Project, projecte dedicat a dissenyar el Diploma Europeu de Psicologia, i adaptat a la psicologia del treball, les organitzacions i els recursos humans pel professor Robert Roe.
El programa del màster pretén desenvolupar quatre tipus de competències com a resultats de l'aprenentatge.

1. Competències bàsiques. Inclouen la competència en àmbits l'ús de la tecnologia de la informació, la comunicació oral i escrita, i el treball amb xifres. Totes aquestes competències són veritablement importants durant el procés d'aprenentatge i facilitaran la construcció de les competències professionals.

2. Competències professionals. Són competències específiques necessàries per dur a terme adequadament l'exercici de les seves funcions en les diferents àrees de la professió dels psicòlegs de WOP-P. Es distingeixen vint competències essencials, agrupades en cinc models per a l'execució d'activitats professionals en el context del treball i la psicologia de les organitzacions: a) especificació dels objectius, b) assessorament; c) desenvolupament; d) intervenció, ie) avaluació .

3. Competències instrumentals. Aquests conjunts de competències no són específics per als psicòlegs de WOP. Es comparteixen amb altres professionals i proveïdors de serveis. Tanmateix, són un requisit per als psicòlegs de WOP perquè puguin oferir serveis de qualitat: estratègies professionals, etc.

4. Competències d'investigació. Seguint el model científic professional, el màster afegeix un quart bloc de competències. Se suposa que una bona formació dels psicòlegs del treball i les organitzacions requereix el desenvolupament de les competències de recerca.

Destinataris

Títol universitari de llicenciat en disciplines afins a la psicologia.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà i anglès
Màster de Psicologia del Treball, de les Organitzacions i dels Recursos Humans
Facultat de Psicologia (UB)
Campus i seus: Facultat de Psicologia (UB)
Facultat de Psicologia (UB)
Campus Vall d'HebronEdifici de MigdiaPasseig de la Vall d'Hebron, 171 08035 Barcelona
Sol·licita informació
X