Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)

1045 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.750 €
Sol·licita informació
EAE Business School Barcelona
Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Preu 13.750 €

Descripció

Avui dia ens enfrontem a una economia totalment globalitzada, competitiva i canviant, la qual cosa exigeix a empreses i organitzacions un major nivell d'eficiència i productivitat. Per sobreviure en els mercats en què operen, empreses i organitzacions necessiten professionals que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management, que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació i que, a més, estiguin en condicions de descobrir i emprar nous nínxols de desenvolupament global de negoci. Una de les àrees on empreses i organitzacions poden incidir amb major potència per augmentar aquesta eficiència és la de gestió d'operacions i, en particular, la gestió logística i de la cadena de subministrament. Des d'un punt de vista integral, la logística gestiona el flux d'informació i sobretot de mercaderies des del proveïdor fins al client final, pel que la seva incidència en el servei que presta l'empresa és màxima. La gestió de la cadena de subministrament es converteix per tant en una eina imprescindible per mantenir i augmentar el nivell de competitivitat de l'empresa en els mercats on opera o, més important encara, tingui pensat operar en el futur.
El Màster en Supply Chain Management s'adreça a directius de l'àrea d'operacions que entenguin els processos logístics com d'alt valor afegit per als seus companyies i els utilitzin per augmentar la competitivitat de la seva empresa. Professionals que sàpiguen dissenyar, implantar i mantenir una visió estratègica de la Direcció de l'Àrea d'Operacions i, concretament, de la logística i la gestió integral de la Cadena de Subministraments, que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management i que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació. En definitiva, aquest màster està dirigit a aquells executius logístics que tinguin la necessitat d'explotar nous nínxols de desenvolupament global de negoci.
Què és el Supply Chain Management?
El Supply Chain Management és la gestió dels processos d'adquisició, producció i distribució dels productes de venda.

Temari

  • Mòdul 1. Direcció Estratègica i Funcions de Suport a Supply Chain
  • Mòdul 2. Gestió de funcions de Supply Chain: Planificació i Execució
  • Mòdul 3. La Tecnologia com a aliada de la Supply Chain
  • Mòdul 4. Global Team Management & Communications
  • Mòdul 5. TFM

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través d'sutrayectoria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Part time.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Propera convocatòria: octubre 2022.

Objectius

• Proporcionar una sòlida formació en la direcció de la cadena de subministraments, a més de conèixer les últimes tendències i novetats de gestió empresarial.
• Dirigir una àrea d'operacions i logística alineat amb els últims desenvolupaments en xarxes de distribució, de consumidors i de subministradors, així com les noves formes de gestionar les nostres relacions de xarxa i canal.
• Dominar les claus dels nous models de negoci basats en el comerç electrònic i saber com afecten els sistemes tradicionals de gestió logística.
• Aplicar els últims desenvolupaments en tecnologies de la informació a la gestió de la Cadena de Subministrament per a generar un major valor afegit.
• Incentivar el desenvolupament i la millora de les habilitats personals i directives amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència en la presa de decisions, així com potenciar la capacitat de detecció, anàlisi i resolució de problemes.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Supply Chain Management per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona).

Perspectives laborals

Director d'Operacions. Director de Logística. Director de Distribució. Director d'Importació / Exportació. Cap de Compres. Responsable de Logística Inversa. Cap de Centre de Distribució. Consultor en Logística i Operacions. Responsable de Control de Stock.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Avantatges del curs

En finalitzar el màster, els alumnes tenen l'opció de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en la Hogeschool van Amsterdam (Holanda). Aquesta estada residencial té un cost addicional per a l'alumne.

Borsa de treball

Servei de Carreres Professions d'EAE Business School s'encarrega de crear noves oportunitats laborals que orienta i acompanya a l'alumne.

Professorat

El claustre de professors del Màster en Supply Chain Management d'EAE està constituït per un excel·lent equip de catedràtics, professors d'Universitat i professionals de reconegut prestigi en cada àrea formativa. Els membres del claustre docent posseeixen una àmplia experiència empresarial com a consultors, alts directius o assessors, tant en empreses privades com institucions, com ara: Geyser, Boreal & People Partner entre d'altres. Direcció: Iván Zamarrón. Miquel Serracanta.
Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)
EAE Business School Barcelona
Campus i seus: EAE Business School Barcelona
EAE Business School Barcelona
C/ Aragón, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X