EAE Business School

Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)

EAE Business School

Màster
Presencial
70 Crèdits
13.750 €

Descripció

Avui dia ens enfrontem a una economia totalment globalitzada, competitiva i canviant, la qual cosa exigeix ??a empreses i organitzacions un major nivell d'eficiència i productivitat. Per sobreviure en els mercats en què operen, empreses i organitzacions necessiten professionals que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management, que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació i que, a més, estiguin en condicions de descobrir i emprar nous nínxols de desenvolupament global de negoci. Una de les àrees on empreses i organitzacions poden incidir amb major potència per augmentar aquesta eficiència és la de gestió d'operacions i, en particular, la gestió logística i de la cadena de subministrament. Des d'un punt de vista integral, la logística gestiona el flux d'informació i sobretot de mercaderies des del proveïdor fins al client final, pel que la seva incidència en el servei que presta l'empresa és màxima. La gestió de la cadena de subministrament es converteix per tant en una eina imprescindible per mantenir i augmentar el nivell de competitivitat de l'empresa en els mercats on opera o, més important encara, tingui pensat operar en el futur.

El Màster en Supply Chain Management s'adreça a directius de l'àrea d'operacions que entenguin els processos logístics com d'alt valor afegit per als seus companyies i els utilitzin per augmentar la competitivitat de la seva empresa. Professionals que sàpiguen dissenyar, implantar i mantenir una visió estratègica de la Direcció de l'Àrea d'Operacions i, concretament, de la logística i la gestió integral de la Cadena de Subministraments, que coneguin i utilitzin una àmplia gamma de tècniques i eines de management i que sàpiguen explotar els sistemes tecnològics d'informació. En definitiva, aquest màster està dirigit a aquells executius logístics que tinguin la necessitat d'explotar nous nínxols de desenvolupament global de negoci.

Què és el Supply Chain Management?

El Supply Chain Management és la gestió dels processos d'adquisició, producció i distribució dels productes de venda.


Veure més

Temari del curs

MÒDUL 1 - Direcció Estratègica de Negoci i Funcions de Suport a CDS-
• Direcció estratègica de negoci i direcció marketing3 ECTS
• Gestió de funcions de suport CDS. Direcció financiera3 ECTS
MÒDUL 2 - Estratègies, Disseny i Tendències de la Cadena de subministrament-
• Estratègies CDS per sectores3 ECTS
• Models de simulació CDS3 ECTS
• Tendències i benchmarking en CDS: comerç electrònic, sostenibilitat i Green Logistics3 ECTS
• Risk Management. Operations Management Game3 ECTS
MÒDUL 3 - Global Supply Chain Planning i Triple Eix CDS-
• Global Supply Chain Planning3 ECTS
• Supply Chain Management & Technologies3 ECTS
• Conceptes bàsics. Planificació i disseny de la CDS3 ECTS
• Desenvolupament directiu i gestió de personal3 ECTS
MÒDUL 4 - Execució en CDS: Funcions de Relació Prio amb Proveïdors
• Reptes en compres. Tècniques de negociació Harvard4 ECTS
• Gestió de la producción3 ECTS
MÒDUL 5 - Execució en CDS: Funcions de Relació Prio amb clients-
• Gestiónlogística i emmagatzematge. Order Fulfillment & CRM4 ECTS
• Gestió de transports, distribució i Short Sea Shipping4 ECTS
MÒDUL 6 - MINOR-
• Minor10 ECTS
Treball de Fi de Máster15 ECTS

TOTAL DE CRÉDITOS70 ECTS
Veure més

Prova d'accés

L'objectiu fonamental del nostre procés d'admissió és assegurar la idoneïtat dels candidats, a través d'sutrayectoria professional i currículum acadèmic.

Metodologia

Part time.

Idiomes en què s'imparteix

Castellà.

Durada

Convocatòria oberta: octubre.

Lloc on s'imparteix el curs

Barcelona i Madrid.

Objectius

• Proporcionar una sòlida formació en la direcció de la cadena de subministraments, a més de conèixer les últimes tendències i novetats de gestió empresarial.

• Dirigir una àrea d'operacions i logística alineat amb els últims desenvolupaments en xarxes de distribució, de consumidors i de subministradors, així com les noves formes de gestionar les nostres relacions de xarxa i canal.

• Dominar les claus dels nous models de negoci basats en el comerç electrònic i saber com afecten els sistemes tradicionals de gestió logística.

• Aplicar els últims desenvolupaments en tecnologies de la informació a la gestió de la Cadena de Subministrament per a generar un major valor afegit.

• Incentivar el desenvolupament i la millora de les habilitats personals i directives amb l'objectiu d'augmentar l'eficiència en la presa de decisions, així com potenciar la capacitat de detecció, anàlisi i resolució de problemes.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindrà el títol de Màster en Supply Chain Management per EAE Business School i la titulació de la Universitat Politècnica de Catalunya (Campus Barcelona) o la Universidad Rey Juan Carlos (*) (Campus Madrid).

Perspectives laborals

Director d'Operacions. Director de Logística. Director de Distribució. Director d'Importació / Exportació. Cap de Compres. Responsable de Logística Inversa. Cap de Centre de Distribució. Consultor en Logística i Operacions. Responsable de Control de Stock.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament, beques per a màster i ajudes per als candidats admesos als programes d'EAE.

Preu

13.750 €
Barcelona: 13300 euros.
Madrid: 13000 euros.

Avantatges del curs

En finalitzar el màster, els alumnes tenen l'opció de realitzar una estada residencial de dues setmanes de durada en la Hogeschool van Amsterdam (Holanda). Aquesta estada residencial té un cost addicional per a l'alumne.

Estades a l'estranger


Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster en Supply chain management & Logistics (Part Time)