Màster en Transformació Digital

1044 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.200 €
Sol·licita informació
Inesdi Digital Business School
Màster en Transformació Digital
Sol·licita informació
Màster
On-line
12 mesos
Preu 7.200 €

Descripció

El Digital Business o negoci digital neix com a resultat d'aquells que implementen la Transformació Digital a les seves estratègies, tant negocis que parteixen d'una base digital com aquells més tradicionals. La situació excepcional derivada de la pandèmia de la COVID-19 ha accelerat el procés de digitalització, posant de relleu les fortaleses i també les mancances tant des del punt de vista econòmic com social.
L'objectiu general de l'Màster en Transformació Digital i Innovació de INESDI és proporcionar una visió completa de tot el procés de digitalització d'una empresa i els passos necessaris per aconseguir-ho.
Entendre l'ecosistema digital, nous models de negoci, les tecnologies més disruptives que es poden aplicar per generar un creixement exponencial, tècniques d'innovació de productes o serveis, sistemes d'automatització de tasques relacionades amb el màrqueting i entendre el comportament de el nou consumidor per atreure i fidelizarle.
Sense oblidar l'entorn jurídic i ètic i la importància de la transformació cultural a les organitzacions.
Per a això, s'aprendrà a gestionar els projectes amb una metodologia Agile i s'obtindrà una visió completa de les eines i tecnologies necessàries per fomentar la innovació.

Temari

El Màster en Transformació digital i Innovació de INESDI està estructurat en 10 mòduls organitzats en 3 blocs de 5ECTS cada un, més un projecte fi de màster de 10ECTS. Cadascun dels mòduls té una durada d'un mes i es realitza de forma asíncrona, és a dir, els / les estudiants realitzen un únic mòdul per mes.
Mòdul 1. - Visió i Lideratge digital
Mòdul 2. - Transformació d'empreses, gestió de l'canvi i organitzacions àgils
Mòdul 3. - Emprenedoria i innovació. Entorn jurídic i ètic. Compliance digital
Mòdul 4. - Màrqueting Digital, Social Media, Ecommerce & Mobile Strategies. ecosistemes intel·ligents
Mòdul 5. - Customer Experience i Multicanalitat
Mòdul 6. - Global Supply Chain i Indústria 4.0
Mòdul 7. - Data & Dashboards. Presa de decisions basades en dades
Mòdul 8. - Canals digitals i servei a el client automatitzat. MarkTech i Màrqueting automation
Mòdul 9. - Blockchain, RPA, Ciberseguretat
Mòdul 10. - Intel·ligència Artificial & Big Data. Entorns i serveis Cloud
Projecte final de Màster:
És un treball acadèmic-pràctic que els estudiants realitzaran, transversalment. L'objectiu d'aquest treball és afavorir l'aplicació pràctica dels coneixements, metodologies i eines vistos al llarg de tot el màster.

Requisits

El procés d'admissió té com a objectiu fonamental assegurar la idoneïtat i desenvolupament dels candidats, perquè tots els alumnes puguin viure una experiència digital que respongui a les seves necessitats actuals i futures.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia s'adapta totalment al teu temps i a les teves necessitats, podent compaginar així la teva vida acadèmica amb la personal i la professional. A més, disposaràs de tot el suport necessari durant el programa perquè puguis desenvolupar-te professionalment i personalment.

Durada

Inici: novembre de 2021

Titulació obtinguda

Un cop finalitzat el programa, els estudiants obtindran: Un títol propi de INESDI Digital Business School Un títol propi acreditat per la UPC, si es compleixen els requisits de la Universitat a l'acabar el programa

Perspectives laborals

Les sortides professionals a l'finalitzar aquest màster poden ser: Director de Transformació Digital Director d'Innovació Director de Negoci Digital Responsable de projectes digitals Consultor de Transformació Digital

Avantatges del curs

Treballaràs en un Projecte Final de Màster que basarà les premisses en necessitats reals d'empreses de primer nivell. A més, començaràs a treballar-ho des del principi, de manera que podràs anar aplicant tots els coneixements que vagis adquirint al llarg de el programa. En les diferents activitats presencials, coneixeràs a companys, professors i empreses vinculades a l'escola. Podràs participar en dinàmiques de networking, presentacions de projectes, masterclasses i visites a empreses durant tota una setmana. A més, disposaràs d'un coworking a la teva disposició.

Professorat

Aprendràs de professors practitioners líders en el seu sector i àrea de negoci que es troben en actiu. El claustre està en contacte de primera mà amb els canvis que es produeixen en el sector, així com amb les noves tendències, eines i funcionalitats que s'estan desenvolupant.
Màster en Transformació Digital
Inesdi Digital Business School
Campus i seus: Inesdi Digital Business School
INESDI Instituto de
Rambla de Catalunya, 33, 1º 1ª 08908 Barcelona
Sol·licita informació
X