Serveis

Borsa de treball
Campus
Campus virtual
Pràctiques a empreses
Servei d’orientació

Descripció del centre

A INESDI t'oferim la formació més completa i actualitzada perquè t'incorpores al sector amb més projecció del moment. Som la primera escola empresarial especialitzada en Innovació Digital.

Missió:
Capacitem a les persones en les noves disciplines digitals per impulsar la immersió dels professionals en l'economia digital. El nostre repte és la formació de perfils competitius en entorns laborals globals a través de la millora de coneixements, competències i habilitats digitals. INESDI ofereix una visió estratègica i pràctica alineada amb les necessitats reals de les companyies actuals.
Des INESDI Digital Business School afavorim la iniciativa de professors i alumnes, creant un entorn en què suggeriments i idees són benvingudes.

Valors:
INESDI fomenta el respecte als companys i la capacitat per compartir projectes amb visió de responsabilitat i compromís. Des de les aules nostres alumnes es valoren, respecten i motiven. INESDI aposta pels comportaments ètics i la transparència.
• Compromís: Amb el desenvolupament personal i professional dels alumnes. Orientem tots els nostres esforços a la creació d'una oferta formativa que, pels seus continguts innovadors i per la seva metodologia pedagògica, impulsi cap a un ple desenvolupament personal i professional i millori les estructures socials i productives
• Excel·lència acadèmica: Desenvolupem continguts formatius d'alta innovació i aplicabilitat. La metodologia INESDI es basa en implicar i motivar els alumnes per conèixer i interpretar accions empresarials concretes i reals i, a partir d'elles, elaborar una aproximació als fonaments teòrics.
• Respecte: El campus ha de ser un àmbit en el qual professors i alumnes es valorin i respectin. L'objectiu és desenvolupar conjuntament els coneixements i hàbits necessaris per millorar individual i globalment.
• Innovació: Vam desenvolupar una actitud oberta cap a la innovació i la flexibilitat. Fomentem l'interès de l'alumne per la millora contínua, tant a nivell individual com per a les organitzacions per a les quals presti els seus serveis.
• Transparència: Apostem pels comportaments ètics i per la transparència

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
INESDI t'ofereix la formació més completa i actualitzada, revisem permanentment els nostres programes formatius per adaptar-los a les últimes tendències del mercat i a les tècniques més innovadores. Som la primera escola empresarial especialitzada en Innovació Digital i un referent en formació especialitzada en economia digital aplicada a les diferents àrees de les organitzacions empresarials.
Què ofereix aquest centre
En INESDI trobaràs els millors cursos, postgraus i màsters en Comunicació Digital, Branded Content, Màrqueting Digital, Social Media, SEO, SEM, Analítica Digital i Customer Intelligence (tant en modalitat presencial com en línia). INESDI té campus a Madrid, Barcelona, València i Bogotà.

Campus i seus

INESDI Instituto de
Rambla de Catalunya, 33, 1º 1ª 08908 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Inesdi Digital Business School
X