Facultat de Biologia (UB)

Màster universitari: Antropologia Biològica

Facultat de Biologia (UB)

Màster oficial
Presencial
60 Crèdits

Descripció

El màster té com a finalitat oferir als graduats en Ciències Experimentals i en Humanitats una formació actualitzada sobre la biodiversitat humana, el seu origen, l'evolució i les implicacions biomèdiques. La titulació respon a la demanda creixent d'especialistes en l'àmbit de la biologia humana i l'antropologia física, i aporta coneixements i metodologies pròpies de l'especialitat i les àrees afins (fisiologia, genètica, zoologia, medicina, arqueologia).L'enfocament de la titulació és preferentment investigador i ofereix la possibilitat de col·laborar amb empreses de l'àmbit i, fins i tot, de desenvolupar el treball final de màster en col·laboració amb institucions externes. La formació se centra en dues especialitats: Antropologia Física i Forense, i Antropologia Molecular i Aplicacions Biomèdiques.Aquests estudis s'adrecen a persones que estiguin interessades en els àmbits següents:

-Antropologia forense i tècniques d'identificació individual, osteològica i molecular.

-Antropologia aplicada a l'arqueologia, incloses la tafonomia, la demografia i la reconstrucció de poblacions antigues.

-Evolució humana, primatologia i prehistòria.

-Antropologia molecular.

-Aplicacions biomèdiques de la diversitat molecular humana en citogenètica, malalties complexes i epidemiologia genètica.Les universitats participants són:

- Universitat de Barcelona

- Universitat Autònoma de Barcelona
Veure més

Destinataris

Titulacions d'accés específiques: graus en Biologia, Biotecnologia, Ciències Biomèdiques, Bioquímica, Genètica.Titulacions d'accés afins: graus en Odontologia, Farmàcia, Nutrició Humana i Dietètica, Medicina, Ciències de l'Activitat física i l'esport, Arqueologia, Psicologia, Geologia, Antropologia Social o Cultural, Prehistòria.
Idiomes en què s'imparteix

català, castellà o anglès. Es prioritzarà l'anglès d'acord amb els estudiants matriculats i la programació del professorat.

Places

40

Preu

45 euros el crèdit

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Màster universitari: Antropologia Biològica

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Màster universitari: Antropologia Biològica