Màster Universitari en Gestió Esportiva

1035 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Universitat de Lleida (UdL)
Màster Universitari en Gestió Esportiva
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
Semi-presencial
Lleida
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

?L'objectiu fonamental del Master és el de formar professionals que adquireixin els coneixements, destreses i competències adequades per assumir responsabilitats i desenvolupar correctament les tasques que deriven de les activitats pròpies de la professió del GESTOR ESPORTIU en els màxims nivells de responsabilitat.

El Màster presenta dos itineraris clarament definits i diferenciats. Per una banda, L'itinerari profesionalitzador adreçat a les persones que tinguin com a objectiu preferent la inserció laboral en la gestió esportiva o la millora de les seves competències professionals en aquest camp. Per altra banda, l'itinerari d'investigació orientat a les persones que tinguin com objectiu preferent accedir als programes de doctorat que tenim establerts i poder obtenir el doctorat.

Un dels aspectes que cal destacar del programa és que no s'ofereix una oferta única i obligatòria per a tothom, sinó que hi ha la possibilitat d'una orientació cap els quatre àmbits principals d'inserció professional: sector públic, comercial, associatiu i direcció tècnica esportiva. Això permet conèixer les particularitats de cadascun i facilitar-ne el desenvolupament professional (opció professionalizadora) o una major precisió en l'anàlisi per dur a terme un projecte d'investigació (opció investigació).

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Màster Universitari en Gestió Esportiva
Universitat de Lleida (UdL)
Campus i seus: Universitat de Lleida (UdL)
Universitat de Lleida (UdL)
Pl. Víctor Siurana, 1 25003 Lleida
Sol·licita informació
X