Curs de Mecànic d'Automòbils

Consulteu el preu
Sol·licita informació
Vuit&Divuit
Curs de Mecànic d'Automòbils
Sol·licita informació
Curs
On-line
Consulteu el preu

Descripció

El curs és fonamentalment pràctic, i com comença des de zero, no requereix estudis previs de la professió. Aprendràs practicant des de la primera setmana de el curs, veient pas a pas tots els components d'un automòbil, perquè a l'acabar el curs obtinguis el Diploma amb validesa laboral.
Compromís de centre:
• Afavorir el procés de l'alumnat, generant oportunitats de creixement tant en el personal com professional.
• Per això, a més de realitzar pràctiques en empreses, on et veuran, et coneixeran i valoraran la teva implicació, si la teva actitud és la millor podran arribar a contractar-te.
• També formaràs part d'una borsa d'ocupació amb importants empreses que busquen persones com tu. La borsa d'ocupació és un servei totalment gratuït, on es t'ajudarà a millorar el teu Curriculum Vitae, ressaltant les teves habilitats perquè et sigui més fàcil trobar la feina dels teus somnis.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Part teòrica en metodologia online. Pràctiques presencials en empreses. En vuit i Divuit la part teòrica és en modalitat elearning, que combina diferents mètodes didàctics. La formació en línia et permet gestionar el teu propi aprenentatge, triant el teu horari i ritme d'estudis comptant sempre amb el suport del teu tutor. Es parteix de la idea que l'alumne és el protagonista. Tu decideixes quan i com estudiar. Els objectius els aniràs aconseguint de manera gradual. El centre vol que la teva formació per a l'ocupació sigui la millor i per a això amb la metodologia online dirigida no hauràs de desplaçar-te a un centre de formació.

Titulació obtinguda

Diploma amb validesa laboral.

Pràctiques

Realització de pràctiques presencials en empreses.

Perspectives laborals

Mecànic d'automòbils i vehicles lleugers. Mecànic de motors i sistemes auxiliars, d'automòbils i motocicletes. Reparador de sistemes de transmissió i frens. Reparador de sistemes de direcció i suspensió.

Promocions

Facilitats de pagament.

Avantatges del curs

Podràs accedir totes les vegades que vulguis a tots els continguts de la teva formació durant un any. A un preu molt competitiu. Comptaràs amb continguts audiovisuals avalats i amb reconeixement per la teva formació per a l'ocupació. Tindràs accés a situacions reals, que faran que siguis totalment competent en el món laboral, amb un alt impacte pedagògic, tot això de manera interactiva.

Borsa de treball

Borsa de treball a disposició de l'alumnat.
Curs de Mecànic d'Automòbils
Vuit&Divuit
Campus i seus: Vuit&Divuit
Vuit&Divuit
C/ d'Eiximenis, 36 08030 Barcelona
Sol·licita informació
X