Tècnic de Mecànica de l'Automòbil

Cicle formatiu de grau mitjà
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Prepara't com Mecànic de l'Automòbil i treballa en una professió amb grans sortides professionals. Amb aquest curs de mecànic d'automòbils et prepares per a l'obtenció del títol oficial de FP grau mitjà en Electromecànica de vehicles.

Un cop finalitzat el curs de mecànica de l'automòbil sabràs realitzar operacions de manteniment, muntatge i transformacions en les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat de l'automòbil. En definitiva estaràs preparat per treballar com a mecànic d'automòbil en qualsevol taller, realitzant tot tipus de reparacions en vehicles de tots els tipus i marques, i fins i tot per obrir el teu propi negoci i treballar com a mecànic autònom.

Aquest curs de mecànic de vehicles consta de classes pràctiques i jornades presencials en què es muntarà i configurarà un cotxe elèctric.

Temari

  • 1. Circuits de fluids. Suspensió i direcció.
  • 2. Sistemes de transmissió i frenada.
  • 3. Motors.
  • 4. Sistemes auxiliars del motor.
  • 5. Sistemes de càrrega i arrencada.
  • 6. Circuits elèctrics i axiliares del vehicle.
  • 7. Sistemes de seguretat i confortabilitat.
  • 8. Mecanitzat bàsic.
  • 9. Formació i orientació laboral.
  • 10. Empresa i iniciativa emprenedora.

Curs complementari. Vehicle elèctric - instal·lador de llocs de recàrrega.

Requisits

Tenir complerts els 18 anys d'edat. Estudis mínims; Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Objectius

Seleccionar els processos de reparació interpretant la informació tècnica inclosa en manuals i catàlegs. Localitzar avaries en els sistemes mecànics, hidràulics, pneumàtics elèctrics - electrònics del vehicle, utlilizando els instruments i equips de diagnòstic pertinents. Reparar el motor tèrmic i els seus sistemes auxiliars utilitzant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants. Reparar conjunts, subconjunts i elements dels sistemes elèctrics-electrònics del vehicle utilitzant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants. Substituir i ajustar elements dels sistemes de suspensió i direcció. Reparar els sistemes de transmissió de forces i frenada aplicant les tècniques de reparació prescrites pels fabricants.

Titulació obtinguda

Aquells alumnes que conclouen els estudis i superar amb èxit els continguts d'aquest, obtindran el DIPLOMA de la Càtedra UPM / MasterD "Innovació i Competències" de la Universitat Politècnica de Madrid.

Pràctiques

Pràctiques Professionals A TalleresTop.com (+ de 800 tallers).

Promocions

Curs Vehicle Elèctric Inclòs en la matrícula.
Tècnic de Mecànica de l'Automòbil
Instituto Tecnológico MasterD
Campus i seus: Instituto Tecnológico MasterD
Instituto Tecnológico MasterD Barcelona
C/Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X