Curs de Tècnic Mecànic d'Automòbils de Competició

Curs
Presencial
Barcelona
2 anys
entre 5000 € i 10000 €

Descripció

El principal objectiu de la nostra escola és donar l'oportunitat a joves homes i dones per formar-se com mecànics especialistes en motocicletes de competició en totes les seves especialitats segons els mètodes, criteris i necessitats dels equips professionals i empreses especialitzades que actuïn en aquest sector.

 

Temari

Els continguts principals que es desenvolupen durant els dos anys de formació s'estructuren de la següent manera:
  • Tecnologia de motor  
  • Tecnologia de xassís  
  • Assignatura d'electricitat  
  • Assignatura de mecànica de taller  
  • Assignatura de mecànica pràctiques  
  • Assignatura d'informàtica  
  • Assignatura de mecanització  
  • Assignatura de síntesi  
  • Assignatura d'anglès  

En els cursos realitzats fins ara i en el futur, amb l'objectiu de realitzar una completa formació, Monlau Competició ofereix a l'alumne la possibilitat de realitzar pràctiques en equips professionals en totes les especialitats del motociclisme, com en el Team D'Antin, Team Campetella, Team Pons, BQR Honda Team, Team Matteoni i Moto Academy GP entre d'altres.Al Campionat de Catalunya i d'Espanya de Velocitat també poden participar amb el nostre equip Team Monlau Competició, així com en gran quantitat d'equips del campionat i fórmules de promoció com KTM Supermotard, Telefónica Movistar, Critèrium Derbi Malossi o les 24 Hores de Resistència del Circuit de Catalunya.

Titulació obtinguda

Diploma de "Monlau Competició" reconegut per la Reial Federació Espanyola d'Automobilisme.   Diploma d'aptitud "Monlau Competició".   Titulació Indústria "Responsable de taller".  

Promocions

Inversió en el nostre futur
Repsol i Monlau treballen junts per la formació de joves estudiants. És aquí on entren les Beques Repsol, facilitant l'entrada a l'Escola els alumnes finançant fins a la meitat del cost d'un curs acadèmic.
Repsol porta més de 40 anys donant suport a l'esport a través del patrocini de diferents disciplines del motorsport. Durant aquest temps, la companyia energètica s'ha consolidat com un referent en tecnologia, innovació i desenvolupament de productes per a l'alta competició, així com en el suport a les joves promeses.
L'Escola dóna suport als millors enginyers, mecànics per tal que puguin desenvolupar la seva carrera professional afermant el futur del motociclisme i l'automobilisme espanyol.
 
Beques per als alumnes de mecànica:
15 beques per a alumnes de mecànica de competició d'automobilisme que acreditin millor expedient acadèmic en finalitzar l'últim curs, sent l'import de la beca equivalent al 50% del cost total de l'últim curs.
15 beques per a alumnes de mecànica de competició de motociclisme que acreditin millor expedient acadèmic en finalitzar l'últim curs, sent l'import de la beca equivalent al 50% del cost total de l'últim curs.
 
Condicions Econòmiques
Les condicions econòmiques del curs 2016-2017 són les següents: Primer any de Formació: Matrícula: a pagar en el moment de formalitzar la matrícula. Import curs: Inclou activitats formatives segons pla d'estudis, material didàctic, material fungible de taller, activitats extraescolars, visites a empreses, conferències i masterclass, indumentària i assegurança escolar.
 
Condicions de Pagament
a) Fraccionat en 11 quotes (des de Setembre fins a Juliol, ambdós inclosos).
b) Realitzant el pagament total del curs, es podran beneficiar d'un 5% de descompte sobre el total de la mateixa. Segon any de formació: les mateixes condicions de matrícula, indumentària, material de treball i quotes del primer any de formació més l'augment de l'IPC.
 
Curs de Tècnic Mecànic d'Automòbils de Competició
Monlau Motul Technical School
Campus i seus: Monlau Motul Technical School
MONLAU COMPETICIÓN
POTOSÍ 38 08030 BARCELONA
Cursos més populars
Sol·licita informació
X