Preparació d'Oposicions a Policia Local

entre 1.000 € i 2.500 €
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
Prepara't
Preparació d'Oposicions a Policia Local
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial | On-line
Girona
entre 1.000 € i 2.500 €

Descripció

Vols treballar de Policia Local? A Prepara't oferim cursos dirigits a persones amb el títol de Graduat en ESO (C2) o Batxillerat o equivalent (C1) que busquin estabilitat laboral i vetllar per la seguretat ciutadana; I també que vulguin guanyar un sou fixe entre 1.400 euros i 1.800 euros.

Temari

Temari de Policia Local

Destinataris

Curs dirigit a persones amb el títol de Graduat en ESO (C2) o Batxillerat o equivalent (C1) que busquin estabilitat laboral i vetllar per la seguretat ciutadana.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia 100% adaptada a tu!!! Tutor personal i tracte personal, classes i tutories setmanals, grups reduïts i formació amb garanties: Si no obtens la teva plaça dins del termini contractat, t'ampliem el temps de preparació de manera gratuïta. L'ampliació serà fins a la meitat del temps contractat inicialment, i sempre que s'hagi superat l'avaluació continua amb una puntuació de 8 o més.

Idiomes en els quals s'imparteix

Català o Castellà

Objectius

Aconseguir una formació sòlida, adquirir els coneixements teòrics i pràctics essencials, aconseguir una introducció a la legislació de manera clara i propera, assolir un grau de familiarització amb els textos legals que permeti a l'alumne/a seguir indagant en la temàtica del seu interés, etc.

Lloc on s'imparteix el curs

Plaça Poeta Marquina · 5 · 1r2a · 17002 · Girona
Preparació d'Oposicions a Policia Local
Prepara't
Campus i seus: Prepara't
Prepara't
Plaça Poeta Marquina, 5, 1on 2a 17002 Girona
Sol·licita informació
X