Descripció del centre

Prepara't és un nou centre acadèmic d'Oposicions ubicat al centre de Girona. 

Encara que les infraestructures siguin noves, darrere d'aquest projecte s'hi amaguen uns quants anys d'experiència i una gran passió per la feina. En Dani, principal responsable d'aquesta aventura, fa més de 20 anys que es dedica a l'ensenyança a diferents nivells (des de classes particulars fins a universitats) i als últims anys ha centrat la seva energia en preparar oposicions.

Durant tota la seva trajectòria professional, moltes són les persones que han aconseguit places dins de l'Administració Pública gràcies a la seva formació. Per això, fa uns mesos va decidir començar aquest camí pel seu compte obrint les portes de Prepara't, on pretén (entre altres coses) oferir-vos la formació necessària per afrontar el vostre futur professional amb garanties. 

A Prepara't s'ofereix un mètode totalment adaptat i personalitzat a les teves necessitats. Si decidiu presentar-vos a alguna plaça de funcionari, heu de saber que s'ofereixen cursos semipresencials, en els que tu tries el teu ritme d'estudi.

A més, si decideixes assistir a classe, trobaràs grups reduïts (màxim 8 persones per classe) per garantir una rendibilitat més alta i uns millors resultats. TEs treballa sota la filosofia d'un tracte amb els alumnes totalment personalitzat, que no es limita a l'estona de formació a l'acadèmia, sinó que també inclou assessorament a través de WhatsApp o correu electrònic o trucades fora de l'horari lectiu.

Tots els temaris són d'elaboració pròpia, amb informació totalment actualitzada i contrastada a partir de diferents fonts i diaris i butlletins oficials.

També s'ha posat a disposició un buscador online de convocatòries a la web, on podràs trobar totes les convocatòries vigents de la província de Girona.

Cursos més populars

Campus i seus

Prepara't
Plaça Poeta Marquina, 5, 1on 2a 17002 Girona

Altres centres que et poden interessar

Prepara't
X