Oposicions de Tècnic especialista en Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya

Oposicions
On-line | Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

Vols treballar a les institucions penitenciàries de Catalunya? Ara pots fer-ho si superes les oposicions de tècnic especialista en serveis penitenciaris de la Generalitat de Catalunya. És una feina fixa que t'aportarà l'estabilitat laboral que tant necessites.
Vols una feina estable a Catalunya amb un sou de 1.700? * Mensuals aproximadament? Fes-te funcionari de presons!

Posem al teu abast els millors mitjans per aprovis aquestes oposicions: tutors personals, orientadors, temaris completament actualitzats, alertes de convocatòries, horaris flexibles ... Ens adaptem a les teves necessitats i al teu ritme d'estudi. El nostre objectiu és que aconsegueixis la teva meta: un treball per a tota la vida, en el mínim temps possible.

Requisits

Nacionalitat espanyola, 16 anys i no superar edat jubilació forçosa Títol de Batxillerat, Tècnic o equivalent. Capacitat necessària per a l'exercici de les funcion de les places convocades No estar inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques ni separat mitjançant expedient disciplinari del servei de l'Administració Pública Els aspirants pel torn de promoció interna, a més dels requisits deuran ser funcionaris de la Generalitat de Catalunya Cos d'Auxiliars Tècnics, 2 anys d'antiguitat (o 5 anys i curs formació els que no tinguin titulació) i trobar-se en actiu Nivell de català B (amb certificat exempció de fer la prova de llengua catalana).
Estudis mínims: FP Grau mig.

Metodologia

Temaris: Material constantment actualitzat Learnnity, nou campus virtual: Descarrega-te'l per al teu mòbil Android Experts en oposicions: Més de 18 anys preparant oposicions Activitats en el teu centre: Grupals i individuals Simulacres d'examen: Similars als exàmens oficials
Oposicions de Tècnic especialista en Serveis Penitenciaris de la Generalitat de Catalunya
MasterD Oposiciones
Campus i seus: MasterD Oposiciones
Barcelona
Valencia, 79-81 08029 Barcelona
Cursos més populars
X