900 293 573

Pastisseria

1021 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Pastisseria
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
7 mesos
Consulteu el preu

Descripció

objectiu
Adquirir competències per elaborar i presentar productes de forn, rebosteria i confiteria, conduint les operacions de producció, composició i decoració, en obradors i establiments de restauració, aplicant la legislació vigent d'higiene i seguretat alimentària.
Formació i aprenentatge a la pastisseria bàsica.

metodologia
S'alternen sessions de classes pràctiques a l'obrador, amb sessions master-class
demostratives de professionalsespecialistes (dins i fora de l'escola), treballant en
equips professionals de manera col · laborativa.
Durant el període d'aprenentatge a l'escola els estudiants faran diverses visites al sector.

Temari

   masses fermentades
   el full
   Pa de pessic
   Cremes, bases i farcits
   xocolata
   pastissos
   Gelats i sorbets
   Postres de restaurant
   galetes
   caramel
   rebosteria tradicional
   Gestió d'obrador

Requisits

No es necessita coneixements ni experiència previs, pe ro es valorarà la formació en Hostaleria o Restauració.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Durada

500 hores lectives.

Titulació obtinguda

Diploma de Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi, Escola Superior d'Hostaleria i Turisme

Horari

Tarda, de dimarts a divendres. D?octubre a maig
Pastisseria
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X