Cursos des de
217,56€ - 641,2€

Titulacions

15
11 Oficials 73%
4 Propies 27%

Metodologies

1
15 Presencials 100%
0 On-line 0%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi

Sol·licita més informació
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi oferim un model de Formació Professional de qualitat amb un plantejament integrador, coherent i vinculat a les necessitats del món laboral. En el nostre afany de treballar per a l'excel·lència, formem professionals de gran qualitat humana, compromesos amb la professió, amb coneixements teòrics i pràctics, i amb competències personals i professionals que capaciten per a respondre amb motivació i originalitat a les demandes empresarials.

La nostra oferta formativa va més enllà dels programes oficials o estrictament acadèmics. Apostem per la professionalització dels estudiants, tot fomentant la relació amb el món empresarial de diversos sectors professionals i desenvolupant la internacionalització del centre.

Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi està ubicat a Barcelona, en un edifici modernista d'interès arquitectònic, en una àrea de la ciutat descongestionada i amb espais de lleure i esport. Ofereix un ambient favorable a l'estudi, i les instal•lacions necessàries per tal de garantir un aprenentatge tant teòric com pràctic, d'acord amb les exigències actuals.

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi formem part de la xarxa d'escoles de Jesuïtes Educació. Unint una tradició de prestigi i un clar sentit d'innovació oferim un model de Formació Professional de qualitat amb un plantejament integrador, coherent i vinculat a les necessitats del món laboral. En el nostre afany de treballar per a l'excel·lència, formem professionals de gran qualitat humana, compromesos amb la professió, amb coneixements teòrics i pràctics, i amb competències personals i professionals que capaciten per a respondre amb motivació i originalitat a les demandes empresarials, tot establint les bases d'una formació contínua.
    Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
  • Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
    C/ Carrasco i Formiguera, 3208017 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te