Serveis

Biblioteca
Pràctiques a empreses
Servei d’esports o d’activitat física
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi oferim un model de Formació Professional de qualitat amb un plantejament integrador, coherent i vinculat a les necessitats del món laboral. En el nostre afany de treballar per a l'excel·lència, formem professionals de gran qualitat humana, compromesos amb la professió, amb coneixements teòrics i pràctics, i amb competències personals i professionals que capaciten per a respondre amb motivació i originalitat a les demandes empresarials.

La nostra oferta formativa va més enllà dels programes oficials o estrictament acadèmics. Apostem per la professionalització dels estudiants, tot fomentant la relació amb el món empresarial de diversos sectors professionals i desenvolupant la internacionalització del centre.

Jesuïtes Sarrià – Sant Ignasi està ubicat a Barcelona, en un edifici modernista d'interès arquitectònic, en una àrea de la ciutat descongestionada i amb espais de lleure i esport. Ofereix un ambient favorable a l'estudi, i les instal•lacions necessàries per tal de garantir un aprenentatge tant teòric com pràctic, d'acord amb les exigències actuals.

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi formem part de la xarxa d'escoles de Jesuïtes Educació. Unint una tradició de prestigi i un clar sentit d'innovació oferim un model de Formació Professional de qualitat amb un plantejament integrador, coherent i vinculat a les necessitats del món laboral. En el nostre afany de treballar per a l'excel·lència, formem professionals de gran qualitat humana, compromesos amb la professió, amb coneixements teòrics i pràctics, i amb competències personals i professionals que capaciten per a respondre amb motivació i originalitat a les demandes empresarials, tot establint les bases d'una formació contínua.

Campus i seus

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona

Altres centres que et poden interessar

Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
X