Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Curs
Presencial
  • Barcelona
consultar preu

Descripció

objectiu

Adquirir competències per elaborar i presentar productes de forn, rebosteria i confiteria, conduint les operacions de producció, composició i decoració, en obradors i establiments de restauració, aplicant la legislació vigent d'higiene i seguretat alimentària.

Formació i aprenentatge a la pastisseria bàsica.



metodologia

S'alternen sessions de classes pràctiques a l'obrador, amb sessions master-class

demostratives de professionalsespecialistes (dins i fora de l'escola), treballant en

equips professionals de manera col · laborativa.

Durant el període d'aprenentatge a l'escola els estudiants faran diverses visites al sector.

Veure més

Temari del curs

   masses fermentades
   el full
   Pa de pessic
   Cremes, bases i farcits
   xocolata
   pastissos
   Gelats i sorbets
   Postres de restaurant
   galetes
   caramel
   rebosteria tradicional
   Gestió d'obrador

Requisits

No es necessita coneixements ni experiència previs, pe ro es valorarà
la formació en Hostaleria o Restauració.

Horari/Torn

Tarda,
de dimarts
a divendres.
D?octubre a maig

Durada

500 hores lectives.

Titulació obtinguda

Diploma
de Jesuïtes Sarrià -
Sant Ignasi, Escola
Superior d'Hostaleria
i Turisme

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Pastisseria

També et recomanem aquests cursos