CODEF Consultors de formació

Curs de Peixos d'Aquari

CODEF Consultors de formació

Curs
On-line | Semi-presencial
  • Girona

Descripció

Curs dirigit a particulars amants de la aquariofília, disposin o no d'aquari, i també als qui vulguin treballar en establiments amb secció de peixos.

Amb aquest curs es pretén que l'alumne, tingui o no coneixements previs, pugui capacitar-se per treballar en àmbits relacionats que requereixin aquest perfil professional.

Modalitat online amb continguts i vídeos pràctics.


Temari del curs

  • Unitat Didàctica 1. L'aquari: components i manteniment de l'aigua. Elements físics, instal·lació, manteniment i controls.
  • Unitat Didàctica 2. Anatomia, alimentació, reproducció i malalties.
  • Unitat Didàctica 3. Peixos d'aigua freda: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 4. Peixos d'aigua calenta: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 5. Peixos d'aigua salada: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 6. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol i RD 2/2008 del 15 d'Abril Generalitat de Catalunya.
Veure més

Destinataris


  • Aquest curs en línia està dirigit a totes aquelles persones interessades en la aquariofília domèstica, amb o sense experiència, i que vulguin iniciar-se en aquest apassionant món.

  • A treballadors de botigues de mascotes que vulguin adquirir coneixements en aquest sector específic, així com a auxiliars o tècnics veterinaris que vulguin ampliar el seu currículum. Exercici d'activitats relacionades amb peixos en establiments comercials o no.Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport del professorat.

Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials (OPCIONAL).

Podràs assistir a la a classes presencials en els nostres centres.
Tindràs tutories semanaless.

Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol.

Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos.

Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual.

ObjetiusTitulació obtinguda

Diploma de Tècnic especialista en aquaris atorgat per la nostra institució.

Preu

Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Peixos d'Aquari

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos