Curs de Peixos d'Aquari

1013 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
CODEF Consultors de formació
Curs de Peixos d'Aquari
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Girona
Consulteu el preu

Descripció

Curs dirigit a particulars amants de la aquariofília, disposin o no d'aquari, i també als qui vulguin treballar en establiments amb secció de peixos.
Amb aquest curs es pretén que l'alumne, tingui o no coneixements previs, pugui capacitar-se per treballar en àmbits relacionats que requereixin aquest perfil professional.
Modalitat online amb continguts i vídeos pràctics.

Temari

  • Unitat Didàctica 1. L'aquari: components i manteniment de l'aigua. Elements físics, instal·lació, manteniment i controls.
  • Unitat Didàctica 2. Anatomia, alimentació, reproducció i malalties.
  • Unitat Didàctica 3. Peixos d'aigua freda: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 4. Peixos d'aigua calenta: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 5. Peixos d'aigua salada: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 6. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol i RD 2/2008 del 15 d'Abril Generalitat de Catalunya.

Destinataris

  • Aquest curs en línia està dirigit a totes aquelles persones interessades en la aquariofília domèstica, amb o sense experiència, i que vulguin iniciar-se en aquest apassionant món.
  • A treballadors de botigues de mascotes que vulguin adquirir coneixements en aquest sector específic, així com a auxiliars o tècnics veterinaris que vulguin ampliar el seu currículum. Exercici d'activitats relacionades amb peixos en establiments comercials o no.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport del professorat. Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials (OPCIONAL). Podràs assistir a la a classes presencials en els nostres centres. Tindràs tutories semanaless. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos. Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual.

Objectius

Titulació obtinguda

Diploma de Tècnic especialista en aquaris atorgat per la nostra institució.

Pràctiques

Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne).

Preu

Consulteu el preu
Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Borsa de treball

Una vegada obtingut el corresponent títol, pots acollir-te a una àmplia borsa de treball a la teva província i Comunitat.
Curs de Peixos d'Aquari
CODEF Consultors de formació
Campus i seus: CODEF Consultors de formació
CODEF.cat Consultors de formació
C/ Marquès de Caldes de Montbui,123 bxs 17005 Girona
Sol·licita informació
X