Curs de Peixos d'Aquari

Curs
Presencial
Girona
Consulteu el preu

Descripció

Curs dirigit a particulars amants de la aquariofília, disposin o no d'aquari, i també als qui vulguin treballar en establiments amb secció de peixos.
Amb aquest curs es pretén que l'alumne, tingui o no coneixements previs, pugui capacitar-se per treballar en àmbits relacionats que requereixin aquest perfil professional.
Modalitat online amb continguts i vídeos pràctics.

Temari

  • Unitat Didàctica 1. L'aquari: components i manteniment de l'aigua. Elements físics, instal·lació, manteniment i controls.
  • Unitat Didàctica 2. Anatomia, alimentació, reproducció i malalties.
  • Unitat Didàctica 3. Peixos d'aigua freda: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 4. Peixos d'aigua calenta: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 5. Peixos d'aigua salada: origen per famílies i espècies, comportament, aspecte, alimentació reproducció i característiques particulars de l'aquari.
  • Unitat Didàctica 6. Coneixement i aspectes fonamentals de la legislació vigent de protecció dels animals CCAA i l'Estat Espanyol. Llei 22/2003 del 4 de juliol i RD 2/2008 del 15 d'Abril Generalitat de Catalunya.

Destinataris

  • Aquest curs en línia està dirigit a totes aquelles persones interessades en la aquariofília domèstica, amb o sense experiència, i que vulguin iniciar-se en aquest apassionant món.
  • A treballadors de botigues de mascotes que vulguin adquirir coneixements en aquest sector específic, així com a auxiliars o tècnics veterinaris que vulguin ampliar el seu currículum. Exercici d'activitats relacionades amb peixos en establiments comercials o no.

Metodologia

L'estudi de la part teòrica ho fas des de casa teva i al teu ritme amb el suport del professorat. Aquesta teòrica quedarà contrastada i aprovada amb les pràctiques presencials (OPCIONAL). Podràs assistir a la a classes presencials en els nostres centres. Tindràs tutories semanaless. Atenció personalitzada per telèfon, correu electrònic, tutories, etc, del professorat assignat des del primer moment fins a l'obtenció del títol. Examen online de cada mòdul didàctic segons s'avanci en l'estudi dels mateixos. Aula Virtual amb activitats didàctiques, classes presencials de reforç, tutories, fòrums de debat, material complementari i accés directe als nostres tutors i aula virtual.

Objectius

Titulació obtinguda

Diploma de Tècnic especialista en aquaris atorgat per la nostra institució.

Pràctiques

Pràctiques presencials en els nostres centres concertats a tot Catalunya (sempre el més a prop possible del domicili de l'alumne).

Preu

Consulteu el preu
Preu per mensualitat (90 euros) + matrícula a consultar.

Borsa de treball

Una vegada obtingut el corresponent títol, pots acollir-te a una àmplia borsa de treball a la teva província i Comunitat.
Curs de Peixos d'Aquari
CODEF Consultors de formació
Campus i seus: CODEF Consultors de formació
CODEF.cat Consultors de formació
C/ Marquès de Caldes de Montbui,123 bxs 17005 Girona
Cursos més populars
X