Policia Local

1070 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aula Mestre
Policia Local
Sol·licita informació
Oposicions
Presencial
Figueres (Girona)
Consulteu el preu

Descripció

T'agradaria treballar com a Policia Local? Saps que cada any es convoquen moltes places en diferents municipis? Si vols aconseguir una plaça a Aulamestre t'oferim la possibilitat preparar-te totes les proves; teòriques, psicotècniques i físiques (Les proves físiques es realitzen conjuntament amb el Centre Esportiu Enformgym) per a que superis amb èxit les oposicions.

El curs de preparació t'ofereix tot el temari actualitzat, informació sobre el procés selectiu , classes presencials, tutories personalitzades tots els dies de la setmana, professorat amb experiència en el sector, calendari informatiu de les diferents convocatòries.. També adaptem el curs en funció dels requisits que es demanen a la convocatòria ja que al ser una oposició de caràcter local els requisits d'accés o bé el temari poden variar.

A Aulamestre et donem totes les facilitats per a que puguis preparar-te les oposicions adaptant-nos al màxim a les teves necessitats.

Requisits

Requisits Generals:
Tenir la nacionalitat espanyola. Tenir 18 anys i no superar els 35 anys.(segons convocatòria l?edat pot variar) Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat Escolar, FP1 o equivalent. Alçada mínima de 1?70 m els homes i 1?60m les dones. Carnet de conduir B. Nivell B de Català (En cas de no disposar d?aquest certificat s?haurà de realitzar un examen durant el procés selectiu per poder acreditar-lo). No estar inclòs en el quadre d?exclusions mèdiques que determini la convocatòria.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Campus i seus: Aula Mestre
Aula Mestre
C. Sta. Llogaia, 30 Baixos 17600 Figueres (Girona)
Sol·licita informació
X