Postgrau o Curs Professional en Disseny Gràfic

1082 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Postgrau o Curs Professional en Disseny Gràfic
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El dissenyador gràfic és la figura clau dins de qualsevol procés de comunicació visual. És el creador del discurs gràfic perquè el missatge arribi al seu públic objectiu i, com a tal, ha de ser capaç d'identificar el procés metodològic idoni per abordar cada treball, aportant solucions creatives a aquest.
Però per arribar a aquesta professionalització, la formació d'un dissenyador gràfic ha de realitzar començant per la base, des del coneixement dels elements gràfics fonamentals (signe, tipografia, diagramació, etc.) fins a la capacitació per solucionar projectes tan diversos en un entorn print com la creació d'una identitat visual o una publicació editorial, passant pel maneig de les eines informàtiques específiques per fer la seva tasca eficaçment. Només havent assimilat i consolidat el control de tots aquests elements es pot evolucionar per seguir formant-se en aquesta apassionant professió.

Temari

Mòdul 1. El Disseny Gràfic: Metodologia, Marca i Tipografia
Mòdul 2. Disseny Editorial i Comunicació
Mòdul 3. Desenvolupament i Producció de Projectes de Disseny
Mòdul 4. Formació i Orientació Laboral (FOL)
Mòdul 5. Treball Final de Postgrau (TFP)
* Els alumnes que hagin optat per l'itinerari de Curs Professional no realitzaran el TFP.
 

Destinataris

Llicenciats, Graduats i altres candidats que desitgen adquirir una formació inicial però professional en disseny gràfic.
 

Requisits

No és necessària una experiència prèvia en disseny ni en programari gràfics. Però en funció del títol a obtenir els requisits són:

Postgrau. Accés amb titulació universitària (llicenciatura, grau o Graduat) i procés d'admissió intern.
Curs Professional. Accés per procés d'admissió intern. .
 

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

d'octubre a juny (Lliurament del TFP al juliol) Postgrau 30 ECTS Curs Professional 24 ECTS Data d'inici: dimarts 17 d'octubre 2017

Objectius

Aquest programa està dissenyat per oferir una primera, però àmplia, visió de l'entorn professional del disseny i la producció gràfica. Proporciona coneixements sobre els elements fonamentals del disseny i els seus processos metodològics, a més de familiaritzar l'alumne en l'ús de les eines informàtiques més habituals (Illustrator, Photoshop i InDesign) per al dibuix vectorial, el tractament d'imatges i de textos.
Després superar-lo, els participants adquireixen el nivell professional necessari per enfrontar-se als seus primers projectes de disseny gràfic (corporatius i editorials) o començar a treballar en equips de disseny i constitueix un sòlid punt de partida per continuar una formació especialitzada dins l'àmbit del disseny gràfic , desenvolupant una adaptació curricular més específica que ampliï l'horitzó laboral. Una bona opció per a això serien els Postgraus i Cursos Professionals de Disseny Gràfic Avançat, Disseny Digital per web, Disseny de Motion Graphics i 3D o Direcció d'Art, entre d'altres.
El plantejament del programa és eminentment pràctic i sempre va en paral·lel amb el desenvolupament de projectes de caràcter professional, però amb intenció pedagògica, perquè l'alumne vagi aplicant tot el que han après a casos pràctics.

 

Titulació obtinguda

S'obté un títol propi de Postgrau atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU. O bé, s'obté un títol propi de Diploma d'Extensió Universitària atorgat per la Universitat Abat Oliba CEU

Preu

Consulteu el preu
Preu a consultar

Horari

Horari Grup Tarda Dimarts i Dijous de15h30 a 18h30 Horari Grup Nit Dimarts i Dijous de19h00 a 22h00
Postgrau o Curs Professional en Disseny Gràfic
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Campus i seus: IDEP Escuela de Imagen y Diseño
IDEP Escuela de Imagen y Diseño
Gran Via de les Corts Catalanes, 461 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X