Curs Professional en Postproducció

1101 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Curs Professional en Postproducció
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
4 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Formació completa en composició i postproducciónprofesional amb After Effects i Nuke-X per dedicar-te professionalment i aprenent en profunditat les tècniques del chromakey, integració 3D, lighting, composició multicapa, rotomasking, camera track, partícules.
Hem reunit dos dels millors paquets de programari usats a nivell professional (Nuke i Alter Effects) buscant cobrir totes les necessitats professionals, des dels Motion Graphics fins a la composició d'alt nivell.

Destinataris

Aquest Curs està dirigit a persones que vulguin fer de la Postproducció seva professió així com a professionals del sector audiovisual que vulguin reciclar-se o donar un valor afegit al seu treball.

Requisits

Formació completa en COMPOSICIÓ I postproducciónprofesional amb After Effects i Nuke-X per dedicar-te professionalment i aprenent a Profunditat els Tècniques de l'chromakey, Integració 3D, lighting, COMPOSICIÓ multicapa, rotomasking, camera track, partícules.
Hem reunit 2 dels Millors PAQUETS de programari usats a nivell professional (Nuke i Alter Effects) Buscant cobrir Totes els necessitats professionals, des dels Motion Graphics Fins a la COMPOSICIÓ d'alt nivell.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol

Durada

Propera convocatòria: Juny 2017 - MATRÍCULA OBERTA

Titulació obtinguda

Titulació Privada Certificada per FX

Pràctiques

Pràctiques de rodatge a plató de croma.

Perspectives laborals

Cinema, publicitat (gràfica i digital) TV i web Tècnic en postproducció compositor digital

Promocions

Els descomptes podran aplicar-se als Cursos, Màsters i Carreras regulars quedant fora els que incloguin promocions econòmiques, convocatòries especials i cursos amb beques per a joves. Els descomptes són aplicables en el moment de la inscripció prèvia i no tenen caràcter retroactiu: d'haver-se realitzat la matrícula sense descompte, no es pot aplicar a posteriori. Els descomptes no són acumulables entre si. Hi ha diferents descomptes per la qual cosa convé consultar amb el centre.

Preu

Consulteu el preu
A consultar.

Avantatges del curs

Llicències educacionals incloses Pràctiques de Mocap i Chroma Grups reduïts (màx. 12 persones) Assistència a Masterclass, esdeveniments i fires especialitzades del sector Estar actiu a la base de dades de la Borsa de Treball de l'escola Projectes finals tutoritzats i recolzats per l'escola Possibles pràctiques en empreses Cursos a mida per a empreses i professionals Assistència Post Curs: FX ANIMATION garanteix la seva formació donant Assessorament Tècnic Indefinit als seus alumnes.

Borsa de treball

Borsa de treball per a alumnes

Horari

6 hores diàries de dilluns a dijous Horari: Matí / Tarda  
Curs Professional en Postproducció
FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
Campus i seus: FX ANIMATION Barcelona 3D & Film School
FX ANIMATION Barcelona 3D School
Rambla de Catalunya, 53-55 4to H 08005 Barcelona
Sol·licita informació
X