Programa Cadets de l'Aire

1028 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Aerolink
Programa Cadets de l'Aire
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Sabadell (Barcelona)
Consulteu el preu

Descripció

Aero Link en el seu afany per ser una de les millors escoles nacionals i ser una de les de referència a nivell Europeu ha creat aquest programa de Cadets de l'Aire que li permetrà fer una selecció dels alumnes que en el futur es convertiran en els Pilots de les nostres Línies Aèries i Pilots Comercials de Helicòpter del més alt nivell.

Està dirigit a Joves que cursen 1 º de Batxillerat, i que durant dos estius (en període de vacances de Batxillerat), aconseguirien el nivell de Pilot Privat.

Es seleccionaran 20 cadets de tot Catalunya, d'entre tots els joves recomanats pel coordinador d'ensenyaments del seu institut i per a això es realitzaran test Psicotècnics, redacció i prova d'anglès. Amb aquestes proves es buscarà per ordre de prioritat les següents característiques:

Personalitat compatible
Motivació
Aptituds per a l'estudi
Aptituds per al vol
Els joves són donats d'alta en el curs de Pilot Privat d'avió, reben el seu uniforme, reben els llibres i la formació teòrica del Pilot Privat i diferents activitats durant els dos estius següents.

En finalitzar el seu període de formació teòrica el segon any s'examinen de les nou assignatures.

En aquest moment decideixen si acaben el seu curs de Pilot Privat d'avió subvencionat o donen inici al seu curs integrat de pilot comercial o de Línia Aèria, amb o sense la carrera de gestió aeronàutica en col · laboració amb la UAB.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Campus i seus: Aerolink
Aerolink
Aeropuerto de Sabadell Edificio Aerolink 08205 Sabadell (Barcelona)
Sol·licita informació
X