Cursos per modalitats

Descripció del centre

AEROLINK és el centre de formació aeronàutica internacional per excel · lència, amb cursos de formació integrada per Pilot de Línies Aèries i Pilot Comercial d'Helicòpter. Comptem amb bases de vol a Barcelona i Bilbao, permetent oferir programes d'estudi sota la Llicència Aeronàutica JAA Europea.

A més, som un dels centres exclusius de formació de Pilots a Europa, que pot oferir Formació Superior Aeronàutica, gràcies als convenis d'integració i titulació formativa amb la Universitat Autònoma de Barcelona - UAB.
prensencia Internacional

AEROLINK com a centre internacional de Formació de Pilots, compta envers bases de vol a Espanya en els aeroports de Bilbao i Sabadell-Barcelona, estem col · laborant amb diferents companyies.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
Aero Link Air Services disposa d'unes instal·lacions avançades i homologades per poder realitzar les pràctiques d'instrucció per Tripulant de Cabina i Pilot Professionals (Companyies i Centre de formació).

L'experiència i la professionalitat del nostre personal, a més atorga un màxim de qualitat en la seva preparació.

En l'actualitat Aero Link aquesta entrenant a milers de Tripulants de Cabina i Pilots Professionals de Línies Aèria de diverses companyies i escoles.

Es pot contractar lliurement qualsevol servei d'entrenament exigit per la DGAC per poder complir amb la normativa, (Emergències, focs, piscines, primers auxilis, CRM i Mercaderies perilloses), de manera individual o per paquet.

També posem al seu servei tot el material necessari per completar les seves classes específiques de formació, a més d'aules amb capacitat per a 25 persones.
 

Cursos més populars

Campus i seus

Aerolink
Aeropuerto de Sabadell Edificio Aerolink 08205 Sabadell (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

Aerolink
X