Programa de Formació i Inserció en Cuina

1055 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Programa de Formació i Inserció en Cuina
Sol·licita informació
Programes de Formació i Inserció (PFI)
Presencial
Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
1000 hores
Consulteu el preu

Descripció

Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars d'operacions bàsiques per preparar i conservar elaboracions culinàries senzilles, en l'àmbit de la producció a cuina i en les operacions de preparació i presentació d'aliments i begudes en establiments de restauració, assistint en processos de servei i atenció al client.

Temari

Mòduls de formació professional (entre 615 i 665 hores)
  • Tècniques Elementals de Preelaboració
  • Processos Bàsics de Producció Culinària
  • Tècniques de Cuina
  • Projecte Integrat
  • Formació Bàsica en Prevenció de Riscos Laborals
  • Formació Pràctica en Empreses (com a mínim 180 hores)
Mòduls de formació general (entre 295 i 345 hores)
  • Estratègies i Eines de Comunicació
  • Entorn Social i Territorial
  • Estratègies i Eines Matemàtiques
  • Incorporació al Món Professional
Tutoria, seguiment i orientació personalitzada (40 hores)
Inclouen:
Qualificació professional completa: HOT091_1: Operacions bàsiques de cuina

Requisits

Poden accedir a aquest programa de formació i inserció (PFI) els joves no ocupats que compleixin almenys 16 anys i com a màxim 21 a l'any d'inici del programa i que no hagin obtingut el graduat en ESO.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Durada

Tenen una durada total de 1000 hores en un curs acadèmic.

Pràctiques

Formació pràctica a empreses.

Perspectives laborals

La superació d'aquest programa de formació i inserció (PFI) permet accedir al món laboral com: ajudant o auxiliar de cuina, ajudant d'economat d'unitats de producció i servei d'aliments i begudes, auxiliar o ajudant de cambrer a sala, auxiliar o ajudant de cambrer a bar-cafeteria, auxiliar o ajudant de bàrman, auxiliar o ajudant de cuina en establiments on l'oferta estigui composta per elaboracions senzilles i ràpides (tapes, plats combinats, entre d'altres). Obtenció del certificat de professionalitat HOTR0108 Operacions bàsiques de cuina, emeses per lAdministració laboral.
Programa de Formació i Inserció en Cuina
Fundació Nou Xamfrà
Campus i seus: Fundació Nou Xamfrà
Fundació Nou Xamfrà
C/ Riera Pahissa, 3 08980 Sant Feliu de Llobregat (Barcelona)
Sol·licita informació
X