AIP Aula Informàtica Professional

Curs de Programació Android

AIP Aula Informàtica Professional

Curs
Presencial | On-line
80 Hores
650 €

Descripció

Android sistema operatiu de Google per a dispositius mòbils i tauletes. És el sistema operatiu més utilitzat actualment en aquests dispositius.

Una de les millors característiques d'aquest sistema operatiu és que és completament lliure. És a dir, ni per programar en aquest sistema ni per incloure-ho en un telèfon cal pagar res. I això ho fa molt popular entre fabricants i desenvolupadors, ja que els costos per llançar un telèfon o una aplicació són molt baixos.

Android Studio (SDK) està compost per un conjunt d'eines de programació de codi obert multiplataforma. Aquest subministra al programador frameworks pel desenvolupament d'aplicacions gràfiques, definició i manipulació de models de programari, aplicacions web.

Temari del curs

 • Entorn de desenvolupament i primera aplicació
 • Android i Java
 • Activitats i Intents
 • La interfície en Android
 • Android i Java II. Depuració d'aplicacions
 • Interfície gràfica. Contenidors de ginys i les notificacions
 • El teclat i controls de lectura de dades
 • Quadrícules, pestanyes, Imatges i menús (ActionBar)
 • Emmagatzematge de dades
 • Proveïdors de continguts. Networking i multimèdia
 • Geolocalització, sensors i gràfics
 • Serveis i publicació de programes

Requisits

No es requereix cap coneixement previ per a la realització del curs de programació Android. Encara tractant-se d'un llenguatge de programació, els alumnes que tinguin base en el desenvolupament d'aplicacions, especialment Java, tindran més facilitat per assimilar els conceptes. Així doncs des AIP aconsellem crear una base sòlida en Java per crear aplicacions veritablement professionals. Vesae també: Curs de programació Java

La programació no és un món fàcil. Tot i que no es requereixin coneixements, sí que es necessita disposició per entendre els llenguatges de programació.

Metodologia

Tu decideixes la durada del curs, atès que la formació és individual, podràs venir tots els dies que vulguis, tantes hores com vulguis dins del nostre horari laboral (per exemple: Si el curs dura 20 hores aproximadament podràs fer-les en una setmana o en 2 mesos, depenent dels teus interessos).

Idiomes en què s'imparteix

Castellà

Tipus d'avaluació

Evaluació personalitzada i contínua.

Horari/Torn

Flexible

Durada


Data inici: A elecció de l'alumne

Objectius

Amb aquest curs de programació Android, l'usuari podrà desenvolupar aplicacions de qualsevol tipus, totalment funcionals i per a qualsevol dispositiu mòbil o tablet el sistema operatiu sigui Android.


Titulació obtinguda

Certificat AIP

Promocions

Aquest Curs de Programació Android pot ser bonificat a través de la Fundació Estatal per a la formació en l'ocupació (antiga fundació tripartida), per a tot treballador donat d'alta en el règim general de la Seguretat Social.

Preu

650 €

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Programació Android

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Programació Android