CEAC

Curs de Psicologia Infantil i Juvenil

CEAC

Curs
Distància
24 Crèdits

Descripció

Amb aquest programa els estudiants tindran la capacitat i preparació a identificar els problemes del pacient i al mateix temps gestionar i aplicar les tècniques necessàries per al trastorn específic que presenti la persona.

Temari del curs

En el curs de Psicòleg Infantil a distància t'oferim un ampli ventall de materials i recursos que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits durant al programa.
  • Psicologia general. Coneixements bàsics sobre la disciplina. Àrees d'estudi i camps d'aplicació de la psicologia i teories sobre l'aprenentatge. Estudi de les emocions, la sexualitat en nens i adolescents i el funcionament de la memòria. Les etapes de la vida i el desenvolupament de la persona.
  • Aspectes bàsics del desenvolupament evolutiu infantil. Desenvolupament psicològic del nen des de la perspectiva de la psicologia evolutiva: des de les influències prenatals en la conducta fins a la importància del joc en l'aprenentatge.
  • Aspectes bàsics del desenvolupament evolutiu adolescent. Canvis físics i desenvolupament cognitiu durant l'adolescència. Desenvolupament social, afectiu i moral durant l'adolescència.
  • Com aprenen els nens. Què és el comportament i tècniques bàsiques d'intervenció basades en els reforçadors.
  • Problemes quotidians de conducta infantil. Problemes habituals de conducta en els nens: adaptació a les normes, desobediència i problemes d'agressivitat.
  • Problemes majors de conducta infantil. Principals trastorns greus que poden patir nens i adolescents i característiques i tipus de cada un d'ells.
  • Psicodiagnòstic. Desenvolupament del diagnòstic psicològic i les seves aplicacions clàssiques: avaluació de la intel·ligència i avaluació de la personalitat.
  • Psicobiologia. La genètica i l'evolució de la conducta, l'organització del sistema nerviós, el processament de la informació en el sistema nerviós, els sistemes sensorials i els sistemes efectors.
  • Psicoeducació per a pares. Com funcionen les relacions familiars. Recursos per ajudar i orientar els pares en la seva funció de psicoeducadores.
Veure més

Metodologia

Metodologia a distància.

Objetius

Conèixer les etapes, processos i trastorns que travessen els nens i joves no és tasca fàcil per als pares. És per això que el programa del curs de Psicologia Infantil ofereix els coneixements necessaris per a aquelles persones la vocació és el ajudar al desenvolupament psicològic i l'aprenentatge infantil i juvenil. En l'actualitat el camp laboral és força ampli causa de l'alt índex de nens i joves que pateixen trastorns per diversos motius i que amb els mètodes i tècniques del titulat, el pacient podrà reforçar la seva conducta per tenir un canvi positiu. Així mateix, el programa a distància li donarà a l'estudiant la possibilitat de disposar del temps necessari per posar en pràctica cada un dels processos titulat podrà disposar del temps necessari.

Titulació obtinguda

Certificat acreditatiu de la URJ.

Perspectives laborals

Podràs treballar com a:
Orientador pedagògic.
Auxiliar en psicologia.
Col·laborador en mitjans de comunicació especialitzats en psicologia i psicopedagogia.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Curs de Psicologia Infantil i Juvenil

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb i del Centre relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Curs de Psicologia Infantil i Juvenil