Curs de Psicologia Infantil i Juvenil

183 Persones han demanat informació
1319 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
CEAC
Curs de Psicologia Infantil i Juvenil
Sol·licita informació
Curs
Distància
800 hores
Consulteu el preu

Descripció

Amb aquest programa els estudiants tindran la capacitat i preparació a identificar els problemes del pacient i al mateix temps gestionar i aplicar les tècniques necessàries per al trastorn específic que presenti la persona.

Temari

En el curs de Psicòleg Infantil a distància t'oferim un ampli ventall de materials i recursos que et permetran posar en pràctica els coneixements adquirits durant al programa.
  • Psicologia general. Coneixements bàsics sobre la disciplina. Àrees d'estudi i camps d'aplicació de la psicologia i teories sobre l'aprenentatge. Estudi de les emocions, la sexualitat en nens i adolescents i el funcionament de la memòria. Les etapes de la vida i el desenvolupament de la persona.
  • Aspectes bàsics del desenvolupament evolutiu infantil. Desenvolupament psicològic del nen des de la perspectiva de la psicologia evolutiva: des de les influències prenatals en la conducta fins a la importància del joc en l'aprenentatge.
  • Aspectes bàsics del desenvolupament evolutiu adolescent. Canvis físics i desenvolupament cognitiu durant l'adolescència. Desenvolupament social, afectiu i moral durant l'adolescència.
  • Com aprenen els nens. Què és el comportament i tècniques bàsiques d'intervenció basades en els reforçadors.
  • Problemes quotidians de conducta infantil. Problemes habituals de conducta en els nens: adaptació a les normes, desobediència i problemes d'agressivitat.
  • Problemes majors de conducta infantil. Principals trastorns greus que poden patir nens i adolescents i característiques i tipus de cada un d'ells.
  • Psicodiagnòstic. Desenvolupament del diagnòstic psicològic i les seves aplicacions clàssiques: avaluació de la intel·ligència i avaluació de la personalitat.
  • Psicobiologia. La genètica i l'evolució de la conducta, l'organització del sistema nerviós, el processament de la informació en el sistema nerviós, els sistemes sensorials i els sistemes efectors.
  • Psicoeducació per a pares. Com funcionen les relacions familiars. Recursos per ajudar i orientar els pares en la seva funció de psicoeducadores.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Metodologia a distància.

Objectius

Conèixer les etapes, processos i trastorns que travessen els nens i joves no és tasca fàcil per als pares. És per això que el programa del curs de Psicologia Infantil ofereix els coneixements necessaris per a aquelles persones la vocació és el ajudar al desenvolupament psicològic i l'aprenentatge infantil i juvenil. En l'actualitat el camp laboral és força ampli causa de l'alt índex de nens i joves que pateixen trastorns per diversos motius i que amb els mètodes i tècniques del titulat, el pacient podrà reforçar la seva conducta per tenir un canvi positiu. Així mateix, el programa a distància li donarà a l'estudiant la possibilitat de disposar del temps necessari per posar en pràctica cada un dels processos titulat podrà disposar del temps necessari.

Titulació obtinguda

Dos títols: Diploma CEAC i Diploma Universitari UCAM.

Perspectives laborals

Podràs treballar com a: Orientador pedagògic. Auxiliar en psicologia. Col·laborador en mitjans de comunicació especialitzats en psicologia i psicopedagogia.

Borsa de treball

Pots accedir al servei de Borsa de Treball RANDSTAD.
Curs de Psicologia Infantil i Juvenil
CEAC
Sol·licita informació
X